Lebukott a ValóVilág fura sztárja! 10 ezer forintért szexel

szex pénz Való Világ prostitució VV Annamari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Annamari, a ValóVilág 5 szériájának fura szereplője az interneten hirdeti sokat vitatott bájait.

A ValóVilág villában csak Halálnak csúfolták VV Annamarit, akiről most kiderült, hogy az interneten Claudia néven hirdeti szolgáltatásait - tudta meg a Blikk. A bulvárlap felkereste az egykori villalakót, aki egy XIII. kerületi bérlakásban fogadta a lap munkatársait.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

"Fél óra tízezer forint, egy óra tizenötezer. Ez alatt szexelhetünk akár többször is, megmasszírozlak, de benne vagyok az orális szexben is és a közös fürdésben is" - avatta be a szolgáltatásokba a lap munkatársait Annamari, aki extrákat nem vállal. "Előfordult, hogy egy pasi úgy akart szexelni, ahogy nem akartam. Többször is figyelmeztettem, hogy állítsa le magát, de nem tette. Ezután megkérdeztem, hogy ajtón vagy ablakon akar-e távozni, de ő csak folytatta. Mivel évekig tanultam harcművészetet, kihajítottam az ablakon, utána meg a ruháit. Igaz, az még egy korábbi helyen, egy földszinti lakásban történt."

A ValóVilág egykori sztárja naponta két-három vendéget fogad, amiből - ahogy ő mondja - "eléldegél", de ha rendesen csinálná, még jó pénzt is szakítana.

150 000 forintos büntetést kapott a Való Világ sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120917-vv-fecora-valo-vilag-szereplore-a-nav-emberei-csaptak-le.htmlNagy bejelentésre készül a Való Világ sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120911-vv-eszter-feladja-budapesti-eletet-es-ugyvedi-irodajat-nagy-bejelentesre.htmlKiderült, hogy miből él a Való Világ egykori szereplőjehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120906-az-egykori-valo-vilag-szereplo-elarulta-hogy-mibol-finanszirozta-sminkiskolas.htmlEz a való világ: nem volt szerződés VV Attila nyereménylakására!http://www.life.hu/legykepben/20120504-nincs-szerzodese-az-rtl-klubnak-vv-attila-nyeremenylakasanak-epittetojevel-igy.htmlAzonnal műteni kell a Való Világ 5 sztárját!http://www.life.hu/legykepben/20120317-vv5-fajdalmai-voltak-a-melleben-surgosen-meg-kell-muteni-vv.htmlSzínpadon szexelne egymással a Való Világ két sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20120203-valovilag-szandika-szinpadon-szexelne-veraval.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.