prostituált cáfolat Való Világ VV Annamari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 13. kerületi házban árulja testét VV Annamária - írta a Blikk. Készült egy rejtett kamerás felvétel is, amelyen egy vékony, magas hölgy beszélget a riporterrel. A hangja valóban emlékeztet VV Annamari hangjára. A lány azonnal ügyvédhez fordult.

Hamilton barátnője Rihanna pasijával kavar? - Nicole Scherzinger cáfolhttp://www.life.hu/legykepben/20120927-lewis-hamilton-baratnoje-nicole-scherzinger-rihanna-pasijaval-chris-brownnal-kavar.htmlFurcsa nevet kaphat az ismert műsorvezető kisfiahttp://www.life.hu/legykepben/20120927-peller-mariann-es-ferje-juni-gyorgy-kisbabat-var-kisfiu-lesz.htmlHatalmas a boldogság az X-Factor háza táján - Megnősül a műsor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120926-shayne-ward-xfactor-gyoztes-megkerte-baratnoje-faye-mckeever-szineszno-kezet.html150 000 forintos büntetést kapott a Való Világ sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120917-vv-fecora-valo-vilag-szereplore-a-nav-emberei-csaptak-le.htmlNagy bejelentésre készül a Való Világ sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120911-vv-eszter-feladja-budapesti-eletet-es-ugyvedi-irodajat-nagy-bejelentesre.htmlKiderült, hogy miből él a Való Világ egykori szereplőjehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120906-az-egykori-valo-vilag-szereplo-elarulta-hogy-mibol-finanszirozta-sminkiskolas.htmlEz a való világ: nem volt szerződés VV Attila nyereménylakására!http://www.life.hu/legykepben/20120504-nincs-szerzodese-az-rtl-klubnak-vv-attila-nyeremenylakasanak-epittetojevel-igy.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.