motorbaleset Malajzia Marco Simoncelli haláleset baleset motorversenyző Sepang
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi tetkót csináltatott a hátára egy fiatal rajongólány.

A tetoválás Marco Simoncellit ábrázolja, azt az olasz motorversenyzőt, aki 2011. október 23-án a malajziai Sepang versenypályán vesztette életét. A 24 éves pilóta lesodródott a pályáról, és miután visszatért az ideális ívre, a mögötte érkező Valentino Rossi és Colin Edwards már nem tudták elkerülni a balesetet. Bár 45 percig próbálták újraéleszteni a fiatal versenyzőt, végül belehalt sérüléseibe.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Schobert Norbit megverték, nem is egyszer - Videohttp://www.life.hu/legykepben/20120928-schobert-norbi-fitneszgurut-rubint-reka-ferjet-megutottek-mar-tobbszor-is.htmlÚjra dolgozik a ValóVilág sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120928-vv-eszter-drdadi-eszter-ujra-praktizal-videken-dunafoldvaron.htmlÚjra képernyőn az RTL Klub népszerű műsora!http://www.life.hu/legykepben/20120925-rtl-klub-musora-az-1-perc-es-nyersz-ujra.htmlSokkoló! Öngyilkos lett a gyilkossággal vádolt színész, A narancsvidék sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120928-johnny-lewis-szinesz-katy-perry-enekesno-ex-pasija-ongyilkos-lett.htmlHamilton barátnője Rihanna pasijával kavar? - Nicole Scherzinger cáfolhttp://www.life.hu/legykepben/20120927-lewis-hamilton-baratnoje-nicole-scherzinger-rihanna-pasijaval-chris-brownnal-kavar.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.