Brutális! Fojtogatták és megütötték a színésznőt egy hotelban

Lindsay Lohan dulakodás fojtás énekesnő botrány feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Lindsay Lohan élete drámák sorozata. Legutóbbi kalandja során egy férfi megütötte, majd fojtogatta a 26 éves színésznőt.

Egy New York-i szórakozóhelyen bulizott hétvégén Lindsay Lohan. A klubban ismerte meg Christian LaBellát, akit meghívott a W hotelben lévő szobájába. Ott azonban kiderült, hogy a férfi fotókat készített a telefonjával a színésznőről, aki emiatt teljesen kiborult, és magához ragadta a telefont. Ekkor LaBella váratlanul megütötte, majd fojtogatni kezdte a sztárt, akinek egyetlen szerencséje az volt, hogy elérte a szállodai tűzjelzőt, így segítséget tudott hívni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A kiérkező rendőrök azonnal elfogták és letartóztatták a férfit, aki ellen zaklatás és testi sértés miatt indult eljárás. Lindsay, aki többször megsérült már az év során a dulakodás során ugyan szerzett néhány sebesülést, de nem szorult orvosi ellátásra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.