Zalatnay Sarolta vér baleset Fűrész énekesnő Delhusa Gjon közlekedési tábla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu megtalálta azt a férfit, akit azzal bíztak meg, hogy 2006. december 6-án fűrészeljen ki egy Stop táblát  Tárnokon, a Sóskúti út egyik kereszteződésében. A tábla eltűnésével ugyanis a két út egyenrangúvá vált, így a Zalatnay Saroltát és Delhusa Gjont szállító autó balesetet szenvedett.

"Hajnalban Érd és Tárnok között közúti balesetet szenvedett Zalatnay Sarolta, de az énekeső csak könnyebben sérült meg. Mint a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletese az MTI-nek elmondta: Zalatnay Sarolta autójával egy másik gépkocsival karambolozott, amelynek vezetője nem adta meg neki az elsőbbséget. A mentők a helyszínen látták el az énekesnő sérülését" - adta hírül 2006. december 7-én az Origo. A sima közlekedési baleset most, hat év elteltével a baleset létrejöttében aktívan tevékenykedő férfi vallomásával egészen más színezetet kapott, és kiderült, hogy nem is véletlen balesetről volt szó.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv


"Egy budai étteremben volt a megbeszélés, hogyan legyen megrendezve a baleset, én kint vártam az instrukciókat. A megbízás keretében kifűrészeltem a táblát, eldugtam a bokorba, és csak vártuk, hogy mi történik. Még kellett volna két tyúkot is szerezni, de aztán szereztek 400 ml-es orvosi vért, ezzel kenték be a művésznőt. A karambolt végül is az a BMW-s okozta, aki Stop tábla híján, egyenrangú útkereszteződésnek vélve a kereszteződést kihajtott a művésznő kocsija elé. Mi ekkor már elpucoltunk és nem vártuk meg a rendőrök érkezését" - osztotta meg velünk Juhász István, aki minden szavának vállalja a súlyát.

Life.hu
Life.hu

Juhász István, a bűntárs

"Állítólag a művésznőnek lett volna valami koncertje, amire interneten árulták a jegyet, de nem fogyott eléggé. A biztosítással megbízott cég követelte a pénzét, de nem volt miből kifizetni őket. Így született meg az ötlet, hogy egy véletlen balesettel ezt ki lehet játszani" - tette hozzá a jelenleg hajléktalan férfi, akit a mai napig nem fizetett ki a megbízója, ezért tálalt ki.

"Elmarad Zalatnay Sarolta koncertje. Az énekesnő ugyanis annyira megsérült a minap történt autóbalesetben, hogy nem tud színpadra lépni. Erről az énekesnő újabban menedzsereként is tevékenykedő barátja, Delhusa Gjon tájékoztatta az egyik internetes hírportált." A táblát kifűrészelő férfi pár hete felkereste a rendőrséget, hogy bevallja, mit követett el, de hiába."Azt mondták, hogy már elévült az ügy, már nem számít a vallomásom" - tette hozzá.
"A közúti baleset szándékos okozásának büntethetősége három év után elévül, és ebben az esetben csak a hatóság félrevezetése merülhetett volna fel büntetendő tényként" - kommentálta az esetet dr. Kamarás Péter jogász.

Nem akar gyereket Jóban rosszban nagyszájú sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121002-madar-veronik-joban-rosszban-szinesznoje-ferjnel-van-de-nem-akar.htmlÚjra szerelmes az RTL Klub műsorvezetője!http://www.life.hu/legykepben/20121002-madai-vivien-rtl-klub-musorvezetoje-szerelmes-de-nem-egy-ferfiba.htmlIsmert zenész az új szerelme Bálint Antóniánakhttp://www.life.hu/legykepben/20121002-az-elso-emelet-zenesze-tereh-istvan-az-uj-kedvese-balint.htmlMegbocsátott az RTL Klub sztárjának a kidobott énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20120926-nagy-fero-x-faktor-mentora-hazakuldte-tavaly-gubik-petratiden-vegigtapsolta.htmlErdei Zsolt kétszeres profi boksz világbajnok bejelentette, hogy visszavonulhttp://www.life.hu/legykepben/20121002-erdei-zsolt-ketszeres-profi-boksz-vilagbajnok-bejelentette-visszavonulasat-de-meg.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.