Hernádi Judit X-Faktor produkció tehetségkutató gyermek kivágás énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tarján Zsófia is versenybe szállt az idei X-Faktorban, de a tévénézők mégsem láthatták a műsorban. Édesanyja, Hernádi Judit a Borsnak elárulta, ő döntött így, lánya és a saját érdekében.

Megdöbbentő titkot leplezett le a Bors: Tarján Zsófi, Hernádi Judit lánya indult az X-Faktorban. Az ifjú énekesnő azonban egyáltalán nem szerepelt a televízióban. Ónodi Jani, a tehetségkutató egyik versenyzője hivatalos rajongói lapján vezetett naplójában meg is említi a fiatal tehetséget.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


"Hárman maradtunk a színpadon: Tarján Zsófi, Németh Bea és én. Keresztes Ildikó szerint mindhárman jók voltunk a válogatón, és mindhármunkra emlékeztek, de most fényünket vesztettük. Mindhárman olyan személyiségek vagyunk, akiket nem biztos, hogy szeretne a közönség, ezért nem tudják, vállalják-e ezt a kockázatot, de - természetesen - vállalták, úgyhogy go!, tovább" - írta a fiatal srác.

A legutóbbi adást követően azonban ma már biztos: Tarján Zsófi nem került a legjobb 25 közé. Zsófi édesanyja, Hernádi Judit a Bors munkatársának elárulta az igazságot. "Én döntöttem úgy, hogy vágják ki" - szögezte le határozottan Hernádi Judit.

"Igen, Zsófi elindult a versenyen, és igen, ki is esett. De kiválóan énekelt, csak nem volt még olyan szinten, hogy most elég legyen az X-Faktorhoz. A zenekara számait játssza a rádió, a klipet a zenetévé, ezt bárki hallhatja, láthatja. Azért döntöttem így, mert attól tartottam, én többet szerepelnék ebben a dologban, mint ő. Ettől akartam magamat megkímélni, és ezért sem mondanék többet erről. Igazam lehetett, amit ez a megkeresés is alátámaszt. Nem kizárt, hogy Zsófi indul még ezen a versenyen, legközelebb akkor legyen ez téma" - magyarázta Hernádi Judit, eloszlatva a kételyeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.