Katalin hercegnő Kate Middleton hercegnő várandós Vilmos herceg terhes féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő féltékeny, csakhogy nem az urára, Vilmos hercegre, hanem a saját női testőrére, aki babát vár, és hamarosan egy időre leteszi a szolgálati fegyverét. A hercegnő már alig várja, hogy ő is anya legyen, így aztán nem csoda, hogy érzékenyen érinti a közelében lévő fiatal nő boldogsága.

"Kikapsz még emiatt" - viccelődött Katalin hercegnő saját női testőrével, Emma Proberttel, aki a napokban jelentette be, hogy gyereket vár és hamarosan leteszi a szolgálatot. Nem csoda, hogy a hercegnő keserédes viccet űzött a hírből, hiszen sosem titkolta, mennyire szeretné már megajándékozni férjét, Vilmos herceget egy kis trónörökössel. Így érthető módon felkavarta, hogy a közelében lévő fiatal nő babát vár. Ráadásul Kate-nek más miatt is fáj ez a változás. "Az évek során Kate és Emma közeli, jó barátokká váltak, így a hercegnőt mélyen érinti az is, hogy évekig nélkülöznie kell a hozzá közelálló alkalmazottját" - árulta el a királyi családhoz közelálló forrás.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Még mindig nem tudni biztosan, hogy Kate maga várandós-e. Szingapúri látogatásuk során feltűnő volt, hogy a királynő egészségére nem pezsgővel, hanem vízzel koccintott, ráadásul a férje elárulta, hogy két kisgyermekre vágyik, így érthető módon felröppent a pletyka, hogy úton van a királyi bébi. Ezt azonban hivatalos forrásból azóta sem erősítették meg.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.