Külföldre menekült a ValóVilág pénzért szexelő sztárja

lebukás szex külföldi munka pénz Való Világ VV Annamari fura
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág ötödik szériájának fura lánya, aki a villalét után titokban felcsapott örömlánynak - ám a Blikknek sikerült lebuktatnia - a közösségi oldalán tudatta rajongóival, hogy hosszabb időre külföldre ment.

Az ok egyszerű, ahogyan ő fogalmaz: "Ez nem pont menekülés, hanem életben maradás! Otthon nem kapok most úgy munkát, de majd visszatérek még!" Azt nem tudni pontosan, mit takar a mondat eleje, az azonban tény, hogy óriási botrányt kavart Annamária új foglalkozása. A Blikk egy beépített riportere egy héttel ezelőtt fotózta le a lány különleges idomait, miután egy szexpartnerkereső oldalon rábukkantak a hirdetésére. Az exvalóságshow-hőssel már 10 ezer forintért lehet szexelni egy belvárosi bérházban.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

A hír kirobbanása után Annamari leszedette a hirdetését, ám egy másik oldalon ugyanúgy ott tetszelgett pőre valójában. A hír futótűzként terjedt, az újdonsült "kisiparos" pedig inkább hideget kapott, mintsem meleget. Talán ezért döntött úgy, hogy külföldre megy?

"Pokolian hiányzik a családom! Nagyon rossz, hogy most nem lehetek velük! Főleg, hogy kicsi Dominikomat 10-én műtik. Amióta elhagytam kicsiny hazánkat, nyugi van körülöttem. Eszem ágában sincs elárulni, hol vagyok! Elég messze! Én még visszatérek, de majd csak ha lesz tárgyalás. Utána már csak nagyon ritkán!" - adta hírül az oldalán a lány.

Forrás: Blikk.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.