Meghízott és eltorzult testtel sokkolt a színész mindenkit

elhízott francia színész Gerard Depardieu premier Asterix és Obelix
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte a felismerhetetlenségig elhízott Gérard Depardieu, akit az Asterix legújabb, 4. részének premier előtti bemutatóján fotóztak le.

Az Asterix és Obelix: Isten óvja Britanniát! című filmet részben nálunk forgatták, és bár Budapesten, a Parlamentben sem látszott soványnak, ekkora súlyfölösleg nem volt a franciák legnépszerűbb sztárján. De mintha együtt lettek volna hízókúrán, jó néhány kilót fölszedett a filmben az angol királynőt játszó Catherine Deneuve is.

www.potichemovie.com
www.potichemovie.com

Nem tudni, miért változtatják mindig az Asterixet játszó színészeket, Christian Clavier és Clovis Cornillac után most Edouard Baer személyesíti meg. Depardieu eddig sem igazán tudta tartani a súlyát, és már sokszor meglepte honfitársait, ilyen sokat még soha nem hízott. A franciákat annyira meglepte a változás, hogy már egy fotóösszeállítást is készítettek arról, hogyan változott a 90-es évektől napjainkig.

Forrás: Blikk.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.