Milliók vannak a bankszámláján, mégis a szüleivel él Tabáni István

Csepel Frizbi Hajdú Péterrel barátnő milliók család Tabáni István Hajdú Péter Csillag születik énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tabáni István ugyan az utóbbi időben eltűnt egy kicsit a nagyközönség szeme elől, de a karrierje - úgy tűnik - nem rekedt meg. Sőt, a Csillag születik egykori győztese ma már milliomosnak mondhatja magát - tudta meg a Frizbi felvételén a Life.hu.

A Csillag születik egykori nyertese az elmúlt évek során aktívan dolgozott, rengeteg fellépésen van túl, ráadásul a műsorban megnyert 12 millió forintját sem herdálta el. Sőt, tovább gyarapította, kamatoztatta azt, így ma már valószínűleg ennél is jóval nagyobb összeg pihen a bankszámláján - tudta meg a Life.hu újságírója a Frizbi felvételén.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub


Tabáni István a siker ellenére is visszafogott életet él, továbbra is szüleivel lakik egy 10 emeletes csepeli panelházban, és egyelőre esze ágában sincs elkölteni millióit. "Még nem szeretnék a szüleimtől külön költözni, mert még nem tudnék lakást venni, ráadásul ragaszkodom Csepelhez, mert itt nőttem fel. A barátnőm, Csilla pedig egyelőre Szegeden tanul, így nem is tudnánk összeköltözni" - árulta el Tabáni István a Frizbi felvételén, amikor Hajdú Péter azt firtatta, vajon hogy lehet, hogy egy sikeres, felnőtt férfi még mindig a szüleivel, egy csepeli panelban él, miközben megtehetné, hogy saját otthont vásárol magának. "De ha lenne saját lakásod, hét közben vihetnél fel magadhoz szép csajokat is" - viccelt a műsorvezető Tabánival, aki azonban leszögezte: eszébe sem jutna ilyesmi, mert az egyéjszakás, futó kalandok nem az ő világa, ráadásul a barátnőjével tökéletesen megbíznak egymásban, szóba sem kerül, hogy bárki mással kalandba bonyolódjon. Tabáni azt is elárulta, hogy Csillával komolyak a szándékaik, a közös lakás mellett közös családra, gyerekekre is vágynak.

Bizarr! Bárányplacentával fiatalodik az X-Factor zsűritagjahttp://www.life.hu/legykepben/20121004-simon-cowell-xfaktor-zsuritagja-baranyplacentaval-fiatalodik.htmlRetteg a Barátok közt fiatal szereplőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121003-baratok-kozt-uj-szereplot-kapott-kiss-peter-balazst-aki-tart.htmlKülföldre menekült a ValóVilág pénzért szexelő sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121004-kulfoldre-menekult-es-dolgozni-szeretne-a-valo-vilag-szereploje-vv.htmlBugyira vetkőzött Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/legykepben/20121004-jennifer-lopez-filmet-forgat-kirobbano-formaban-es-megvalt-a-felsojetol.htmlExkluzív képek Keresztes Ildikó titkos nyaralásárólhttp://www.life.hu/legykepben/20121004-keresztes-ildiko-az-x-faktor-mentora-hazaert-a-nyaralasbol-a.htmlElválik férjétől Demcsák Zsuzsa - Life.hu exkluzív!http://www.life.hu/legykepben/20121004-demcsak-zsuzsanna-tv-2-mokka-musorvezetoje-valik-ferjetol-kiss-jozsef.html"Eladtam magam én is" - Szex egy luxusútért cserébehttp://www.life.hu/szeress/szex/20121004-szex-szerelem-parkapcsolat-eladtam-magam-en-is-szex-egy.html2 évesen veserákkal küzdött az X-Factor sztárjahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121004-rosszindulatu-daganatos-betegseggel-veserakkal-kuzdott-az-xfactor-sztarja-matt-cardle.htmlÍgy lehetsz egy szempillantás alatt nőies és karcsú - Divatos övek őszrehttp://www.life.hu/legytrendi/20121004-igy-lehetsz-egy-szempillantas-alatt-noies-es-karcsu-divatos.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.