Nem bújna ágyba Hajdú Péterrel az ismert naptárdíva

meglepő tévéműsor Kiszel Tünde felvétel naptár kijelentés Frizbi Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő kijelentést tett a Frizbi felvételén Kiszel Tünde, aki kerek-perec közölte a TV2 műsorvezetőjével, hogy nem bújna vele ágyba - tudta meg a Life.hu.

A Life.hu újságírója is jelen volt, amikor Kiszel Tünde kikosarazta Hajdú Pétert a Frizbi felvételén. Amikor a műsorvezető vendégét legújabb párkapcsolatáról és az ismerkedési szokásairól faggatta, Tünci határozottan kijelentette: Hajdú Pétert bizony nem engedné közelebb magához. "Brad Pittet esetleg beengedném az ágyamba, de téged nem" - nevetett Tünde, majd amikor Hajdú rákérdezett, hogy mit szólna Tünci Vujity Tvrtkóhoz, azonnal módosított: "Akkor inkább mégis te, Péter."

Fotó: TV2
Fotó: TV2


Úgy tűnik, hogy Tünde ízlésének nem felel meg akárki, ráadásul azt is elárulta, őt bizony nagyon nehéz meghódítani. Legújabb szerelme 4-5 éve ostromolta őt kitartóan, mire végre engedett neki, de ennek ellenére a kapcsolat még mindig plátói. "Romantikus sétákat teszünk, gyertyafényes vacsorákra visz, de ennél több még nem történt köztünk" - árulta el Tünde, aki nem fedte fel legújabb udvarlója kilétét.

Megússza börtön nélkül a bozótvágóval támadó exrendőr?http://www.life.hu/legykepben/20121005-farkas-csaba-magyar-exrendor-aki-machetevel-tamadta-meg-aldozatat-dr.htmlKivetette mellimplantátumát a TV2 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121006-vamos-erika-nem-szerette-testet-es-inkabb-kivetette-mellimplantatumait-a.htmlBántalmazta férje Demcsák Zsuzsát, aki rendőri segítséget kérthttp://www.life.hu/legykepben/20121006-bantalmazta-a-ferje-demcsak-zsuzsat-a-tv2-mokka-musorvezetojet-aki.htmlMilliókat érő ékszereit rabolták el a népszerű színésznőnekhttp://www.life.hu/legykepben/20121005-julianne-moore-amerikai-szinesznot-kiraboltak-elvittek-ekszereit.htmlMegszületett Dombóvári Vanda kisfiahttp://www.life.hu/legykepben/20121005-megszuletett-az-rtl-klub-musorvezetojenek-dombovari-vandanak-a-kisfia-gergo.htmlSzexi videoklipben tűnik fel az X-Faktor énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20121005-kovacs-erika-keri-xfaktor-versenyzoje-tobb-pikans-erotikus-videoklipben-fedte.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.