meglepetés ajándék sztárok Andy Vajna millió Palácsik Tímea tűzijáték születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zártkörű partin egy luxusétteremben ünnepelte a napokban harmincadik születésnapját Palácsik Tímea. Andy Vajna meglepetésbulival kedveskedett szerelmének, és nem garasoskodott, hogy fiatal párja kedvében járjon.

Repkedtek a milliók szerda éjszaka a Városligetben: Andy Vajna születésnapi bulival lepte meg 30 éves kedvesét. A becslések szerint két-háromszáz vendég várta a tóparti étteremben Palácsik Tímeát, aki mit sem sejtve érkezett a helyszínre. A Bors információi szerint Király Linda énekelt az ünnepeltnek, de jelen volt Vastag Csaba, az X-Faktor nyertese is. Csakúgy, mint az ötödik kerületi polgármester, Rogán Antal és felesége. Tímeát könnyekig meghatotta kedvese figyelmessége.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

A Bors az ominózus éttermet is felhívta, hogy körülbelül mekkora költséggel kell számolnia annak, aki hasonló meglepetést tervez szerelme köszöntésére. Telefonon azt a tájékoztatást kapták, hogy egy úgynevezett büférendszeres, 3-4 italpultos rendezvényért körülbelül tizenötezer forintot kérnek el minden egyes vendég után, az ár természetesen tartalmazza az italokat is, igaz, nem a csúcskategóriás márkákat. Külön költséget jelent az étterem díszítése, a zene, és egyéb, egyéni kívánságok tovább növelhetik az árat.

Szerény becslések szerint Vajna kétszáz vendégnek postázta meghívóját, ami az alapárral számolva is hatmillió forintjába került, de valószínűleg ő sokkal jobb üzletet kötött, és akár a feléből is megúszhatta az ünnepnek ezt a részét.

Az újság megkérdezte a szülinapos Tímeát is. "Ismerős segített a szervezésben, úgyhogy nem hiszem, hogy ekkora összegbe került a buli. Pénzügyi dolgokról egyébként sem szeretnék nyilatkozni, és Andy sem kíván megszólalni ebben a témában" - válaszolt röviden Andy Vajna kedvese.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.