Életveszélyesen megfenyegették az X-Faktor mentorát

fenyegetés verés mentor Malek Miklós halálos tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életveszélyesen megfenyegették Malek Miklóst egy népszerűtlen döntése miatt. Néhány fanatikus néző szerint ugyanis elfogadhatatlan, hogy az X-Faktor mentora Csobot Adélt vitte magával az élő show-ba, kiejtve ezzel más, népszerűbb versenyzőket.

Az egyik rajongó e-mailben is fenyegetést küldött a népszerűtlen döntést meghozó Maleknek - írja a Blikk. "Csak lássalak meg, összetöröm az összes csontodat! Hogy képzeled, hogy Adélkát viszed tovább? Megbánod még, találkozzunk csak!" - szólt a mentornak címzett üzenet.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Az év nagy részében az Egyesült Államok nyugati partvidékén élő Malek Miklóst azonban nem hatja meg, hogy már a testi épségét is fenyegetik, mint ahogy az sem érdekli, hogy az interneten kommentelők hada folyamatosan ócsárolja. Olyanokat vágnak a fejéhez, hogy eddig ő volt a kedvenc mentor, de mostani döntése miatt csalódtak benne.

"Már a válogatók során látszott, hogy Adélra figyelni kell. Az X-Faktor nemcsak egy énekverseny, annál sokkal több, az X pedig ebben a lányban megvan, ez egészen biztos. Most is folyamatosan róla beszélnek az emberek, ez pedig sok mindent jelent, ennél nem kell több" - nyilatkozta Malek Miklós, aki a történtek ellenére ragaszkodik ahhoz, hogy a sokat vitatott versenyző igenis megérdemli azt, hogy továbbjutott az élő show-ba.

"Nem érdekel, hogy mit mondanak. Valójában vártam és számítottam is arra, hogy kapok egy frászt az utcán, de nem így lett. Bárkivel találkozom, senki nem bántott még, sőt! Akik pedig a kommenteket írják, azok leginkább olyanok, akik ócsárolni szeretnek. Ebben az esetben nem foglalkozom a negatív kritikákkal" - magyarázta a Blikknek a mentor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.