34 éves lett a világsztár

Usher nap fotója zenész sztár születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1978. október 14-én Dallasban született Usher, aki egy személyben énekes, dalszövegíró, táncos és színész.

A fiatal sztárral kapcsolatban legutóbb nevelt fia elvesztésének körülményeiről olvashattak a rajongók. Ahogy azt a Life.hu is megírta, Kile egy szerencsétlen jet-ski balesetben végzetes sérülést szerzett, majd elhunyt. Usher azóta magához vette két gyermekét és elmondta, csak azért él, hogy nekik mindent megadhasson.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Csak 11 éves volt! Lekapcsolták a gépekről Usher balesetben megsérült nevelt fiáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120722-csak-11-eves-volt-lekapcsoltak-a-gepekrol-usher-balesetben-megserult.htmlRettenetesen hiányzik az énekesnek a fiatalon elhunyt nevelt fiahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120918-usher-szinesz-enekes-eloszor-vallott-nevelt-fia-kile-halalarol.htmlTeljesen kiakadt Keresztes Ildikó: "Ez enyhén szólva gusztustalan!"http://www.life.hu/legykepben/20121011-keresztes-ildiko-enekesno-az-xfaktor-mentora-teljesen-kiakadt.htmlIlyet még nem hallottál! Bizarr feldolgozásban Majka legnagyobb slágerehttp://www.life.hu/legykepben/20121012-majoros-peter-magyar-musorvezeto-enekes-belehalok-cimu-dala-bizarr-feldolgozasban.htmlGyermeket vár a 42 éves magyar műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20121012-csisztu-zsuzsa-magyar-musorvezeto-terhes-masodik-gyermeket-varja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.