Alexandra Burke romantika szerelem sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét szerelmes Alexandra Burke, akit Milánóban láttak andalogni a focista Dominique-kel. Ezek szerint az X-Factor sztárja gyorsan túltette magát előző kapcsolatán, és máris készen áll arra, hogy továbblépjen.

Igazi harmóniát sugárzott az X-Factor sztárja és új barátja, a francia származású focijátékos, amikor laza farmerban és egyforma cipőben, egy másik napon pedig egymáshoz passzoló bőrkabátban andalogtak Milánóban. Látszott, hogy nagy köztük a szerelem, kéz a kézben sétálgattak az olasz városban. Ezek szerint Alexandra Burke hamar túltette magát előző kapcsolatán, amelynek csupán nemrégiben vetett véget. Úgy tűnik, hogy az énekesnő bukik a sportolókra, hiszen előző párja is focista volt. A pár szemmel láthatóan élvezte a kiruccanást, és a legkevésbé sem törödtek a kíváncsi tekintetekkel, csak egymásra figyeltek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ilyet még nem hallottál! Bizarr feldolgozásban Majka legnagyobb slágerehttp://www.life.hu/legykepben/20121012-majoros-peter-magyar-musorvezeto-enekes-belehalok-cimu-dala-bizarr-feldolgozasban.htmlGyermeket vár a 42 éves magyar műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20121012-csisztu-zsuzsa-magyar-musorvezeto-terhes-masodik-gyermeket-varja.htmlSemmi sem maradt Antal Imre örökségébőlhttp://www.life.hu/legykepben/20121012-antal-imre-magyar-humorista-halala-utan-semmi-sem-maradt-az.htmlPárizsban járt a Black Fashion Weekhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20121010-adama-paris-black-fashion-week-parizsban.htmlMegtörte a hallgatást Demcsák Zsuzsa: titokban költözött el férjétőlhttp://www.life.hu/legykepben/20121011-demcsak-zsuzsa-a-tv2-mokka-musorvezetoje-a-frizbi-felvetelen-titokban.htmlFérjhez megy az RTL Klub népszerű műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121010-pataki-zita-az-rtl-klub-nepszeru-musorvezetoje-ferjhez-megy-megtalalta.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.