Ilyet még nem hallottál! Bizarr feldolgozásban Majka legnagyobb slágere

bizarr sláger siker kórus Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Maga Majka sem tudta, hogy népdalt írt! Pedig így van. Akkora siker lett lett ugyanis a ValóVilág egykori szereplőjének Belehalok című száma, hogy megjelenése óta 15 millióan nézték meg az interneten, és most egy hagyományőrző kórus is feldolgozta.

Maga a szerző, Majka sem gondolta volna, hogy ekkora siker lesz a Belehalok című száma, amit mára 15 millióan néztek meg az interneten. Ennek a dalnak köszönheti a műsorvezető-rapper, hogy nyáron 120 helyen léphetett fel zenésztársával, Curtisszel. Azt végképp nem sejtették, hogy hamarosan egészen bizarr feldolgozásban találkozhatnak újra a saját dalukkal. A Mátraterenyei Hagyományőrző Kórus ugyanis épp ezt a nótát választotta legújabb műsorszámának, amellyel felléptek egy helyi fesztiválon is. Majka és Curtis üdvözölték az ötletet, sőt személyesen is megismerkedtek a kórus tagjaival, hogy élőben láthassák, hallhassák a feldolgozást - derült ki az RTL Klub Fókusz című műsorából.

Fotó: Hajdú D. András [origo]
Fotó: Hajdú D. András [origo]

"Megtisztelő, ha valaki feldolgozza a dalunkat, hiszen ez azt jelzi, hogy az egy olyan dolog, amire odafigyelnek" - mondta Majka. A zenészek most kicsit attól félnek, hogy vajon valaha túl tudják-e szárnyalni ezt a hatalmas sikert, de azt elárulták, hogy már van egy újabb slágergyanús daluk, amit csak jövő tavasszal mutatnak majd meg a nagyközönségnek és remélik, hogy legalább akkorát robban, mint a Belehalok.

Nézz bele te is a bizarr produkcióba!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.