Összeomlott a showman a letöltendő börtönbüntetés hallatán

ügyész Győzike show Gáspár Győző börtön adócsalás bíróság Gáspár Bea letöltendő börtönbüntetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem töltötte túl nyugodtan az éjszakát Győzike és Bea asszony, akikre letöltendő börtönbüntetést kért az ügyész a hétfői tárgyaláson. Egy nappal az őket ért sokk után a Life.hu-nak sikerült megszólaltatnia Győzikét. 

A Balassagyarmati Városi Bíróság ügyésze nem kesztyűs kézzel nyúlt a közismert Gáspár családhoz.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Az ügyész a 22,2 millió forintos adócsalással vádolt Gáspár Győzőre és feleségére, Beára is letöltendő börtönbüntetést kért a hétfői tárgyaláson. Így akár 12 évre is lecsukhatják őket, ha a bíróság bizonyítottnak találja a vádakat. Győzike a hétfői tárgyalásra nem akarta beengedni az újságírókat, de a bírónó nem járult hozzá a zárt tárgyaláshoz. Győzike eddig nem nyilatkozott, de kedden egy mondat erejéig szóra bírtuk.
"Nagyon pocsékul érezzük magunkat, mert 12 évet kapni ennyiért? Bármi is történik, nagyon nehéz lesz újraépíteni az életünket, a nevünket, az egzisztenciánkat, teljesen lejárattak minket" - közölte felindultan a showman, majd letette a telefont.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.