Örökölte a híres nagypapa tehetségét az unokája

unoka ismertség Benedek Miklós nagypapa tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, nem esett messze az alma a fájától: Benedek Miklós lányunokája, Barka már most, 3 évesen hihetetlenül tehetséges kabarészínész. A kislány szórakoztató humora az egész családot lenyűgözi - tudta meg a Life.hu.

Az igazi tehetség hamar kiütközik, így nem csoda, ha Benedek Miklós már most úgy érzi, lányunokája, Benedek Miklós és Epres Panni kislánya, Barka különösen jó humorérzékkel rendelkezik - tudta meg a Life.hu.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt
Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

"Barka hihetetlen kabarészínészi vénával van megáldva. Időnként olyan mondatokat, poénokat képes elsütni, amelyek aztán az egész családban szállóigévé válnak" - nevet a büszke nagypapa, aki nagyon élvezi az unokáival, a 3 éves Barkával és az 5 éves Mórral eltöltött pillanatokat. "Nagyon szórakoztató, édes kölykök, élmény velük lenni. Egész más a nagypapaság, mint az apaság, hiszen most sokkal több a szabadidőm, mint amikor a gyerekeim kicsik voltak. Így intenzívebben tudok jelen lenni az unokáim életében főleg most - mivel Tibor itthon kezdett el dolgozni -, hogy hazaköltöztek Olaszországból" - árulta el a népszerű színész a Madách Színház A Napsugár fiúk című darabjának sajtótájékoztatóján.

Szörnynek sminkelték ki a népszerű magyar műsorvezetőthttp://www.life.hu/legykepben/20121016-dtoth-kriszta-a-dtk-show-musorvezetoje-smink-nelkul-mutatta-meg.htmlMeghalt Komár Lászlóhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20121017-komar-laszlo-magyar-enekes-sulyos-betegsegben-elhunyt-felesege-karjai-kozott.htmlElpazarolt élet- Stohl szerint Farkas Péter nem börtönbe való!http://www.life.hu/legykepben/20121017-stohl-andras-magyar-szinesz-szerint-farkas-peter-magyar-olimpikon-birkozo.htmlRomokban hever a Barátok közt sztárjának házasságahttp://www.life.hu/legykepben/20121017-szoke-zoltan-a-magyar-szinesz-a-baratok-kozt-sztarjanak-hazassaga.htmlSúlyos műtétje után egy héttel találkozhatott gyermekeivel a sztárapukahttp://www.life.hu/legykepben/20121016-schobert-norbi-holnap-hazamehet-a-korhazbol-felesegerubint-reka-viszi.html100 millió dollárra pereli a szexvideóját kiszivárogtató weboldalt a sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20121016-hulk-hogan-amerikai-pankrator-100-millio-dollarra-pereli-a-szexvideojat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.