Nem jöttek el a díszbemutatóra a Magic Boys külföldi színészei

Koltai Róbert rendező színész Jamelia külföldi vendég nagyágyú Vinnie Jones filmbemutató Michael Madsen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sztárparádé volt, de nem minden szereplő jött el kedden este Koltai Róbert legújabb filmjének, a Magic Boysnak a bemutatójára. A Life-hu megtudta, a külföldi színészek miért nem jelentek meg.

A film nagyágyúi, a Tarantino-filmek rosszfiúikonja Michael Madsen, a Guy Ritchie-filmek emblematikus figurája Vinnie Jones és a brit popénekes Jamelia nem voltak jelen a nagy nehezen elkészült Koltai film tegnap esti díszbemutatóján. A színész-rendező elárulta, hogy miért is hiányoznak.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Kattints a képre, és nézd meg, kik voltak kíváncsiak a premierre!

"Egy magyar produkció marketingköltségvetése nem bír el ilyen összegeket. A külföldi sztárok ideutaztatása körülbelül hatmillió forintba került volna, a szállás, az első osztályú repülőjegy és a napidíjuk. A színészek nyilván ezt megértik, már a forgatás csúszásakor is kiváló volt a hozzáállásuk" - tudtuk meg a színész-rendező fiától, P. Koltai Gábortól.

"Valószínűleg ők a november közepén Los Angelesben megrendezésre kerülő Magyar Filmek Fesztiválja című rendezvényre utaznak el, ahol bemutatják a filmet, arra viszont én nem tudok elmenni, hisz a fellépéseimet nem tudom és nem is szeretném lemondani" - árulta el Koltai Róbert, akinek felesége, Pogány Judit nem tudott eljönni a családi produkcióra, mert előadása volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.