Elrendezte gyerekei sorsát halála előtt Komár László

halál Komár László Elvis daganat végrendelet énekes gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komár László tudatosan előkészített mindent halála előtt, hogy gyermekeinek semmiben ne kelljen hiányt szenvedniük - mondta el az énekes a Life.hu sztárszerzőjének, Szily Nórának. Komár még megvárta kislánya 8. születésnapját és két napra rá, felesége karjaiban halt meg.

Már hónapokkal ezelőtt elrendezett maga körül mindent Komár László, aki szerette volna, hogy gyermekei a halála után semmiben ne szenvedjenek hiányt. "A fiam, aki Ausztráliában él, a segítségemmel három végzettséget szerzett és biztos egzisztenciával rendelkezik. A kislányommal, Karolinával kapcsolatban is mindent rendbe tettem. De még van dolgom, nem halhatok meg, hiszen a kislányom egy új feladat az életemben" - árulta el Szily Nórának egy tavasszal készült interjúban a nagybeteg énekes, akinél hat évvel ezelőtt diagnosztizáltak daganatos elváltozást.

Forrás: MTI/H. Szabó Sándor
Forrás: MTI/H. Szabó Sándor

"Rákot találtak a bal bicepszemben, ami miatt megműtöttek és két kemoterápiát is kaptam. Én azonban sosem lettem depressziós: ahogy kijöttem a kórházból, parókában, háromnapos friss sebbel már a színpadon álltam, mert a zene a szenvedélyem" - mondta el Komár, aki hitt abban, hogy meg fogja érezni saját halálát. "Papírforma szerint nekem már nem szabadna élnem, de látod, itt vagyok. Lelkemben a mai napig 18 éves jampinak érzem magam, csak a tok, amiben élek, az amortizálódik. De biztos vagyok abban, hogy meg fogom érezni, ha eljön az én időm."

Blog: Elbúcsúzott lányától Komár László



Komár László nyáron még találkozott Ausztráliában élő fiával, Balázzsal és megvárta kislánya október 15-i születésnapját, majd két napra rá, felesége karjaiban halt meg.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.