R. Kárpáti Péter házasságmentő tanácsokat osztogat Szőkének

kolléga házasság válás Szőke Zoltán R.Kárpáti Péter tanács Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sorozatbeli testvére, aki a civil életben barátja, jó példa lehet Szőke Zoltán számára. R. Kárpáti Péter ugyanis járt már hasonló cipőben, mint kollégája - írja a Blikk.

Volt idő, amikor a középső Berényit alakító színész feleségével, Mariannal úgy érezte, be kell adniuk a válókeresetet, és külön utakon folytatni tovább. A szeretet végül győzött, rendbe tudták hozni a házasságukat. A zűrös éveknek vége, boldogan nevelik együtt gyermekeiket.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]


"Voltak nehéz időszakaink, de sikerült megoldani. Ehhez semmi más nem kellett, csak megértés és szeretet. Ha húsz év után hullámvölgybe kerül egy kapcsolat, az ember átértékeli a dolgokat. Természetes, hogy a szerelem átalakul szeretetté, de talán ez sokkal fontosabb is. Hiszen ha szeretjük a másikat, akkor meg is értjük. Egy ilyen döntés meghozatala nem csupán kettőjüket, hanem gyermekeiket is érinti, akikkel mindenképp le kell ülni és megbeszélni a kialakult helyzetet" - nyilatkozta korábban R. Kárpáti Péter.

Új klipjével szeretné visszahódítani szerelmét a meleg énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20121016-muhajid-zoli-klippel-szeretne-visszahoditani-szerelmet-a-megasztar-elso-szeriajanak.htmlNem jöttek el a díszbemutatóra a Magic Boys külföldi színészeihttp://www.life.hu/legykepben/20121017-koltai-robert-szineszrendezo-filmje-magic-boys-szineszei-michael-madsen-vinnie.htmlEgy héttel súlyos szívműtétje után hazament a fitneszguruhttp://www.life.hu/legykepben/20121016-schobert-norbi-holnap-hazamehet-a-korhazbol-felesegerubint-reka-viszi.htmlGubás Gabi a szeretetben hiszhttp://www.life.hu/legykepben/20121016-gubas-gabi-szineszno-egy-kremcsalad-arca-lett-mar-nem-csak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.