Az 1956-os forradalom és szabadságharc áldozataira emlékezünk

műegyetem forradalom és szabadságharc Magyarország 1956-os forradalom áldozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Október 23. az 1956-os forradalom kitörésének, valamint az 1989-es Magyar Köztársaság kikiáltásának napja.

Az 1956-os forradalom hazánk népének a sztálinista diktatúra elleni forradalma, valamint a szovjet meg­szállás ellen folytatott szabadságharca, amely a 20. századi magyar történelem egyik legmeghatározóbb eseménye volt. 23-án a budapesti diákok Műegyetemről induló békés tün­te­té­sével kezdődött, és a fegyveres felkelők ellenállásának felmorzsolásával feje­ződött be Csepelen, november 11-én.

A mai napon a forradalom és szabadságharc áldozataira emlékezünk.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Felmondott az RTL Klub sztárja!http://www.life.hu/legykepben/20121019-felmondott-munkahelyen-a-szerencsejatek-zrtnel-kocsis-tibi-enekes-az-xfaktor.htmlAz X-Faktor énekesnője elárulta bomba alakjának titkáthttp://www.life.hu/legykepben/20121017-x-faktor-versenyzoje-antal-timi-elarulta-bombaformajanak-a-titkat.htmlLedobta ruháját a szexi magyar sztáranyuka! - Egy szál bugyiban pózolthttp://www.life.hu/legykepben/20121019-sarka-kata-hajdu-peter-musorvezeto-felesege-levetkozott-szexi-fotosorozat-keszult.htmlA cellatárs kipakol: "Kivételeztek Stohl Andrással"http://www.life.hu/legykepben/20121018-stohl-andras-az-rtl-klub-nepszeru-musorvezetoje-kiveteles-helyzetben-volt.htmlRészegen balhézott a szomszédjával az RTL Klub műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121019-leitta-magat-es-osszeveszett-szomszedjaval-az-rtl-klub-musorvezetoje-istenes.htmlMaszturbálás közben fotózta le magát Varga Viktor barátnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121019-cinthya-dictator-fotos-varga-viktor-magyar-enekes-baratnoje-maszturbalas-kozben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.