Közel 2 milliárd forint értékű házat vett az X-Factor mentora

vásárlás ház X-Faktor mentor Britney Spears énekesnő milliárdos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel 2 milliárd forint értékű házat vásárolt magának Britney Spears. Az énekesnő úgy tűnik, hogy egyre távolabb költözik Hollywoodtól, hiszen új otthona már Kalifornia egy csendesebb részén található.

8,5 millió dollárért, azaz közel 2 milliárd forintért vásárolta meg új házát Britney Spears. Az 5 hálószobával, 7 fürdőszobával, valamint saját moziteremmel felszerelt ház Thousand Oaksban található, 16 mérföldre Brit eddigi házától. A kacsalábon forgó palotába a hírek szerint gyermekei mellett vele költözik vőlegénye, Jason Trawick is.

www.zillow.com
www.zillow.com

Kattints a képre a galériáért!

A jelek szerint az énekesnőnek egyre inkább elege van a hollywoodi nyüzsgésből, és igyekszik egyre messzebb költözni a showbusiness centrumától. Ennek ellenére azonban nem szabadulhat meg a film fővárosától, hiszen az X-Factor című műsor mentoraként "kénytelen" egy exkluzív Los Angeles-i hotelben meghúzni magát a felvételek idejére.

Ledobta ruháját a szexi magyar sztáranyuka! - Egy szál bugyiban pózolthttp://www.life.hu/legykepben/20121019-sarka-kata-hajdu-peter-musorvezeto-felesege-levetkozott-szexi-fotosorozat-keszult.htmlA cellatárs kipakol: "Kivételeztek Stohl Andrással"http://www.life.hu/legykepben/20121018-stohl-andras-az-rtl-klub-nepszeru-musorvezetoje-kiveteles-helyzetben-volt.htmlRészegen balhézott a szomszédjával az RTL Klub műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121019-leitta-magat-es-osszeveszett-szomszedjaval-az-rtl-klub-musorvezetoje-istenes.htmlMaszturbálás közben fotózta le magát Varga Viktor barátnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121019-cinthya-dictator-fotos-varga-viktor-magyar-enekes-baratnoje-maszturbalas-kozben.htmlBírósági idézést kapott halála után Komár Lászlóhttp://www.life.hu/legykepben/20121019-komar-laszlo-magyar-enekes-birosagi-idezest-kapott-halala-utan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.