Egymásnak esett Hajdú és a Stohl könyv szerzője - Több volt munkakapcsolatnál Stohl és az írónő közö

szerző a nap cikke szex beszélő étvágy Stohl András börtön Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter meglehetősen furcsának találta, hogy könyvének szerzője többször mehetett be a börtönbe Stohl Andráshoz, mint a színész családja - tudta meg a Life.hu a Frizbi felvételén. A műsorvezető érezhetően nem hitte el Szalai Viviennek, hogy a sármos színész nem próbálkozott nála.

A Frizbi felvételén izzott a levegő Hajdú Péter és Szalai Vivien között, a műsorvezető ugyanis nem hitte el a dekoratív, szőke újságíró-könyvszerző szavait, aki azt állította: Stohl és közte a börtönben nem volt más, mint munkakapcsolat - tudta meg a Life.hu.
"Többet látogathattad a börtönben Stohlt, mint a családja" - kezdte Hajdú, majd hozzátette: nem hiszi el, hogy egy férfi, aki a börtönfalak közt nem is lát nőt, nem kezd ki egy ennyire csinos hölggyel.

"Ha azt mondod, hogy nem volt köztetek semmi, vagy nem próbálkozott Andris, akkor nem mondasz igazat" - szögezte le a Frizbi műsorvezetője, aki nem fogadta el Szalai Vivien érveit, aki szerint a színész azért választotta őt a könyv megírására, mert újságíróként és könyvszerzőként elégedett volt a munkájával.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Szép történet, de nyilván az igazság sem hangzik rosszul. Nem értem, miért téged választott. Havas Henrik is kifejezetten jó újságírónak mondható. Lehet, hogy nem olyan csinos, mint te, de talán letett már annyit az asztalra, hogy azt mondja Stohl András, én Havas Henriket választom és nem egy fiatal, dekoratív hölgyet" - szögezte le Hajdú, aki arra is rákérdezett, vajon féltékeny-e Vivienre Stohl András felesége, Ancsi. "Egyáltalán semmi oka a féltékenységre. Én mondjuk fáradtabban jöttem el a beszélőkről, mint ő, az biztos és többet dolgoztam, mire meginterjúvoltam" - tett félreérthető megjegyzést a szerző.

A Life.hu Szalai Vivient is megkérdezte a Frizbi felvételén elhangzottakkal kapcsolatban. Ő tagadta, hogy lenne alapja Hajdú Péter feltételezéseinek és visszavágott a műsorvezetőnek:

"Én Hajdú helyében biztosan nem ebbe az irányba vittem volna el a beszélgetést, hiszen a könyvben foglaltak sokkal érdekesebbek, mint az, hogy Andris udvarolt-e, avagy sem. De hát Pétert valamiért ritka mód izgatja Stohl szexuális élete. Azt, hogy miért van így, egy szakember biztosan meg tudná mondani... Utoljára leszögezem: Stohl András az interjúk során sosem ment át semmilyen határon."


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.