Bomba formában van! Közel 25 kilót fogyott az énekesnő

fogyás szülés túlsúly énekesnő Pink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen módon lefogyott Pink, aki állítása szerint 25 kilótól szabadult meg. Az énekesnő, aki 2011 júniusában adott életet kislányának, most jobb formában van, mint terhessége előtt. Bombázó testét az amerikai Shape magazin címlapján mutatta meg.

Talán hihetetlen, de Pink terhessége alatt közel 25 kilót hízott, ami akkor nem zavarta az énekesnőt. "Rengeteg sajttotortát és egyéb édességeket ettem a terhességem alatt, úgyhogy hamar felszaladtak rám a kilók" - emlékezett vissza Pink.

www.shape.com
www.shape.com

Ám nem sokkal kislánya, Willow születése után az énekesnő felvette a harcot a terhesség alatt szerzett kilókkal. A küzdelemnek meg is lett az eredménye: egy évvel a szülés után Pink bomba formában van, és tökéletes testét most meg is mutatta a nagyközönségnek, hiszen ő szerepel az amerikai Shape magazin címlapján. Két sztártréner, Jillian Michaels és Jeanette Jankins segítették őt a munkában.

"Keményebben fogtak, mint bármely más edző valaha életemben" - árulta el Pink, aki büszkén mutatta meg a címlapfotót Twitter oldalán is, ahol rengetegen gratuláltak kidolgozott testéhez és kitartásához.

A cellatárs kipakol: "Kivételeztek Stohl Andrással"http://www.life.hu/legykepben/20121018-stohl-andras-az-rtl-klub-nepszeru-musorvezetoje-kiveteles-helyzetben-volt.htmlMaszturbálás közben fotózta le magát Varga Viktor barátnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121019-cinthya-dictator-fotos-varga-viktor-magyar-enekes-baratnoje-maszturbalas-kozben.htmlBírósági idézést kapott halála után Komár Lászlóhttp://www.life.hu/legykepben/20121019-komar-laszlo-magyar-enekes-birosagi-idezest-kapott-halala-utan.htmlFilmpremierre érkezett a sármos brit színészhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20121018-hyde-park-on-hudson-filmpremierre-erkezett-a-sarmos-brit-szinesz.htmlÚj szerelme van Gönczi Gábornakhttp://www.life.hu/legykepben/20121018-uj-szerelme-van-gonczi-gabornak-konyvet-irt-csikos-balazs-zenesztarsaval.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.