Amerikában kezd új életet az RTL Klub-ról ismert műsorvezető

Koltai Róbert élet műsorvezető külföld Pokrivtsák Mónika producer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub egyik legnépszerűbb műsorvezetőjeként ismertük meg Pokrivtsák Mónikát, aki 12 éven át volt több műsor házigazdája a csatornán. Az egykori tévés ma már Amerikában él, és másfél éve hozzáment amerikai származású producer férjéhez, aki többek közt Koltai Róbert Magic Boys című filmjének is a producere - tudta meg a Life.hu.

Magyarországon ismerte meg férjét Pokrivtsák Mónika, aki nem is sejtette, hogy egy esemény házigazdájaként fog belebotlani élete párjába. "Egy budapesti esemény műsorvezetője voltam, amelyre ő is eljött. Itt találkoztunk és első látásra egymásba szerettünk" - jelentette ki a Csak csajokban Mónika, aki azonnal tudta, hogy bárhova követi a férfit.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd
Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

"Hosszú távon a távkapcsolat nem működik, ezért döntöttem úgy 2009-ben, hogy kiköltözöm hozzá Floridába. Másfél éve már a felesége vagyok" - mondta el az egykori műsorvezető, aki együtt is dolgozik férjével. "Több cége van, egyrészt filmek producereként dolgozik, valamint egy bioélelmiszerekkel foglalkozó vállalkozása. Mindkettőben segítek neki. Koltai Róberttel is én hoztam össze, így került a magyar film alkotói csapatába" - árulta el Mónika, akinek - saját bevallása szerint - nem is hiányzik a tévézés. "12 év képernyőzés nekem elég volt. Nagyon élvezem a mostani életemet, a munkámat, nem vágyom vissza. Az egyetlen dolog, ami odakint nagyon hiányzik, az a családom."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.