színésznő mester Malek Andrea sorozat Szomszédok énekesnő The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan nem tudják, hogy a The Voice tehetségkutató egyetlen női mestere nem mindig az éneklésből élt meg. A kilencvenes években a Szomszédok című teleregényben Kulka János barátnőjeként bukkant fel alkalmanként, néha kissé érdekes öltözékben.

Kétkezi munkával egészíti ki jövedelmét a tinisztárhttp://www.life.hu/legykepben/20121019-flour-tomi-tinik-sztarja-moziban-jegykezelonek-allt.htmlElmarta maga mellől fiát az X-Faktor énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20121017-xfaktor-stone-a-legidosebb-versenyzo-nincs-joban-a-fiaval.htmlElső szerelmétől kapta furcsa hangzású nevét az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121018-pleszkan-ecska-a-the-voice-musorvezetoje-elso-szerelmetol-kapta-furcsa-1.htmlÖngyilkossággal fenyegetőzik az RTL Klub egykori sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121020-ongyilkossaggal-fenyegetozik-az-rtl-klub-egykori-sztarja-az-adocsalassal-megvadolt.htmlTitokban mondta ki a boldogító igent a sztárpár péntekenhttp://www.life.hu/legykepben/20121020-titokban-mondta-ki-a-boldogito-igent-olaszorszagban-jessica-biel-szineszno.htmlEgymásnak esett Hajdú és a Stohl könyv szerzője - Több volt munkakapcsolatnál Stohl és az írónő között?http://www.life.hu/legykepben/20121019-hajdu-peter-a-frizbi-musorvezetoje-szerint-stohl-andras-musorvezeto-es.htmlA színpadon ülve harcoltak a versenyzőkért a The Voice mestereihttp://www.life.hu/legykepben/20121020-a-szinpadon-ulve-harcoltak-a-versenyzokert-a-the-voice-mesterei.htmlBomba formában van! Közel 25 kilót fogyott az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121019-pink-amerikai-enekesno-kozel-25-kilot-fogyott-szules-utan.htmlMalek Andrea elszakítja gyermekeithttp://www.life.hu/legykepben/20120920-malek-andrea-a-the-voice-tehetsegkutato-mestere-kislanyat-lenat-hozza.htmlSomló Tamás letapizta Malek Andreáthttp://www.life.hu/legykepben/20120914-somlo-tamas-zenesz-a-tv2-sajtotajekoztatojan-letapizta-malek-andreat-a.htmlMalek Andrea: "Nem veszem magam halálosan komolyan" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120908-malek-andrea-nem-veszem-magam-halalosan-komolyan-szily-nora.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.