rajongó fegyver extrém díva Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felemás érzésekkel távoztak Madonna denveri koncertjéről a rajongók. Az extremitásáról is ismert popdíva ugyanis egyszerűen fegyvert rántott a közönségre a show közepén.

Néhány rajongója felemás érzésekkel távozott Madonna denveri koncertjéről helyi idő szerint csütörtökön. A közönség egyes tagjai erősen kifogásolták, hogy a popdíva a MDNA Show közepén egyszerűen fegyvert rántott rájuk.

AFP
AFP

"Egyáltalán nem tetszett ez a gesztus. Erőszakosnak és visszásnak éreztem" - mondta el egy csalódott rajongó, hozzátéve, hogy a popdívának sokat elnéz, de ez már túlment azon a határon, amit el tud fogadni.
Madonna azonban elárulta: a jelenettel épp az intoleranciára kívánja felhívni a figyelmet. "Amikor fegyvert rántok, arra próbálok utalni, ahogyan emberek kezelik a konfliktusaikat, egymással szembeni ellenérzéseiket és ahogyan megéltem én anno az érzelmi csalódásaimat" - szögezte le a díva.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.