házasság válás szcientológia Katie Holmes Tom Cruise vallás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katie Holmes állítólag azt fontolgatja, hogy újra összejön volt férjével, Tom Cruise-zal, ha a színész kilép a szcientológiai egyházból - írja az EntertainmentWise.com.

Katie Holmes és Tom Cruise idén június végén jelentették be, hogy öt év házasság után különválnak. Úgy tűnik, Katie Holmes most mégis visszamenne a férjéhez, ha a férfi elhagyná az egyházat, amely nagy valószínűség szerint igencsak beleszólt a sztárpár életébe.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Katie imádja a nagy, romantikus gesztusokat. Tom teljesen levette a lábáról már az első pillanatban, és ha elhagyná érte az egyházat és a vallását, az biztosan megtörné az asszony ellenállását" - idézett a bulvárlap egy nevét elhallgatni kívánó forrást. Ugyan Katie Holmes jelenleg élvezi az önállóságot és divattervezőként is építi karrierjét, a forrás szerint csak ennyi kellene, hogy visszatérjen Tomhoz, aki egyébként állítólag lányukat, Surit is nagyon hiányolja. Ugyan ez utóbbinak nem sok látszata van, hiszen a filmsztár hetek óta nem nézett a lánya felé.

Hónapokig boldogságot színleltek! Lehullt a lepel Katie Holmes és Tom Cruise válásárólhttp://www.life.hu/szeress/20121005-honapokig-boldogsagot-szinleltek-lehullt-a-lepel-katie-holmes-es-tom.htmlJót tett neki a válás - Kirobbanó formában van Katie Holmeshttp://www.life.hu/szepulj/20120921-katie-holmes-az-orosz-harpers-bazaar-cimlapjan.htmlÍme Tom Cruise új szerelme! - Szexi szőkére cserélte Katie Holmest a hírek szerinthttp://www.life.hu/szeress/20120914-tom-cruise-szinesz-uj-szerelme-a-szexi-szoke-lea-seydoux.htmlMit titkol a sztárpár? - Lezárult Tom Cruise és Katie Holmes válásahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120822-szerelem-parkapcsolat-sztarok-lezarult-tom-cruise-es-katie-holmes-valasa.htmlSzerelem a láthatáron? Katie Holmes randizott, de ki lehet a titokzatos fiatalember?http://www.life.hu/szeress/20120728-szerelem-a-lathataron-katie-holmes-ujra-randizik.htmlTom Cruise és Katie Holmes megegyezett a válásról és a gyermekelhelyezésrőlhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120710-tom-cruise-es-katie-holmes-megegyezett-a-valasrol-es-a.htmlÍgy még sosem láttuk Katie Holmest! Soványabb, de szexisebb mint valahahttp://www.life.hu/szepulj/20120708-igy-meg-sosem-lattuk-katie-holmest-sovanyabb-de-szexisebb-mint.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.