Vakon bízik férjében az X-Faktor versenyzőjének felesége

X-Faktor feleség család Oláh Gergő énekes gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor versenyzője még sosem volt ilyen sok időre távol a családjától, ez pedig időnként megviseli őt és feleségét - tudta meg a Life.hu.

Oláh Gergő - akár a népmesékben a legkisebb királyfi - elindult, hogy bebizonyítsa, képes az álmait valóra váltani. Mindezt nemcsak magáért, a tehetsége megmérettetéséért, hanem feleségéért és két szép gyermekéért teszi, és ez ad neki erőt a legnehezebb percekben. Gergőt bár félti felesége, úgy gondolja, férje nem fog megváltozni akkor sem, ha ismert és népszerű lesz.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Nehezen viselem a férjem távollétét, de tudom, mi a célja. A családban van segítségem, így nem maradtam annyira magamra, de természetesen Gergő nagyon hiányzik. Mikor nekem énekelt szombaton az nagyon megható volt, ezekért a pillanatokért érdemes kitartanunk a nehezebb percekben is, amikor nagyon hiányzunk egymásnak. Féltem a férjem, de bízok benne, mert nagyon jó ember" - mesélte a Life.hu-nak Niki.

"Nagyon hiányzik a család ,és mikor ezek a szomorú pillanatok rámtörnek, akkor észbe kapok, hiszen értük is csinálom ezt az egészet. A kapcsolatot napi szinten tartjuk telefonon. A feleségemben természetesen van egy kis félelem, hiszen olyan élethelyzetbe kerültem, amiben soha nem volt még részem és neki is új, hogy újságírók keresnek és a tévében lát, az emberek pedig felismernek az utcán. De nagyon örül a sikeremnek és támogat mindenben, még akkor is, ha néha nehezen telnek a külön töltött percek" - mesélte a Life.hu-nak Gergő.

Versenytársat kapott az X-Faktorhttp://www.life.hu/legykepben/20121024-a-the-voice-es-az-x-faktor-nezettsegi-versenye.htmlElőször együtt a két színészlegendahttp://www.life.hu/legykepben/20121019-galvolgyi-janos-magyar-szinesz-es-benedek-miklos-magyar-szinesz-eloszor-1.htmlHujber Ferenc nem jó családfőhttp://www.life.hu/legykepben/20121023-hujber-ferenc-szinesz-a-magic-boys-premierjen-elmondja-nem-jo.htmlCsúnyán cserbenhagyta a ruha - Mellbimbót villantott Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/legykepben/20121024-jennifer-lopez-pop-diva-mellbimbot-villantott-a-london-o2-arenaban.htmlSzakított 25 éves szerelmével a Született feleségek sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121024-eva-longoria-amerikai-szineszno-a-szuletett-felesegek-sztarja-szakitott.htmlLiptai Claudia: "Még hiszek a mesékben"http://www.life.hu/legykepben/20121021-liptai-claudia-regenyt-ir-afrikaban-jatszodik-sajat-gondolatai-keverednek-a.htmlVisszautasította a szilikonfeneket a TV2 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121024-visszautasitotta-a-szilikonfeneket-karasz-robert-a-tv2-musorvezetoje.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.