Fura rítussal lazít az X-Faktor versenyzője

X-Faktor meglepetés feszültség kiáltás Zámbó Krisztián énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szombati élő show-ban egy hatalmas csatakiáltással vezette le a felgyülemlett feszültséget az X-Faktor versenyzője, aki a Life.hu-nak elárulta, miért tört ki belőle mindez.

Zámbó Krisztián hétről hétre küzd a sikerért. Most szombaton végre úgy érezte, sikerült jól teljesítenie, ennek pedig hangot is adott az élő show-ban. A műsor után vidám és felszabadult volt, ami valószínűleg annak is köszönhető, hogy sikerült a benne tomboló feszültséget levezetnie.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

"Örülök, mert úgy érzem, elkezdtem fejlődni és a nézők hétről hétre láthatják ezt a fejlődést. Hiába hiszik sokan, hogy én jöttem ide a legtöbb tapasztalattal, úgy érzem, nekem kell a legtöbbet fejlődnöm. Fejben még sokkal jobban össze kell szednem magam. Nagy meglepetéseket tartogatok, és nem fogom feladni. A produkcióm végén a csatakiáltás spontán kijött belőlem, és ez igazából egy felszabadult hatalmas sóhaj volt. Nem tudtam szavakba önteni az érzéseim, és abban a pillanatban Nóri kérdésére, hogy hogyan érzem magam, feltörtek belőlem az érzelmek és kiáltanom kellett" - mesélte a Life.hu-nak Krisztián.

Vakon bízik férjében az X-Faktor versenyzőjének feleségehttp://www.life.hu/legykepben/20121024-xfaktor-olah-gergo-csaladjat-otthon-hagyta-felesege-varja.htmlÁkos: egyszer hopp, másszor kopphttp://www.life.hu/legykepben/20121012-akos-enekes-webshopjat-ket-dijjal-is-jutalmaztak.htmlMásfél év után először szólalt meg Stohl András párja, Ancsikahttp://www.life.hu/legykepben/20121025-stohl-andras-az-rtl-klub-sztarjanak-parja-ancsika-eloszor-szolalt.htmlFelesége hozta rendbe az ismert színész bőréthttp://www.life.hu/legykepben/20121024-kautzky-armand-szinesz-madach-szinhaz-macskak-felesege-termeszetgyogyasz.htmlA házat is elvihetik a feje fölül - Elszegényedett a legendás humoristahttp://www.life.hu/legykepben/20121025-nadas-gyorgy-ismert-humorista-elszegenyedett.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.