Jack Scalia fegyver előzetes fogság reptér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Letartóztatták a Los Angeles-i repülőtéren Jack Scaliát, aki fegyverrel próbált felszállni egy repülőgépre. A színész, aki a nyolcvanas években a Dallas egyik epizódszerepében tűnt fel, azonnal előzetesbe került.

Fegyverrel próbált felszállni egy repülőjáratra Jack Scalia, aki a nyolcvanas években szerepelt a Dallas című, hazánkban is renkdívül népszerű sorozatban. A színész egy 9 milliméteres Glock típusú fegyvert vitt magával a kézipoggyászában, amit a Los Angeles-i repülőtér hetes terminálján szúrt ki a detektor.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A fegyver ugyan nem volt megtöltve, ennek ellenére a férfit azonnal letartóztatták és azóta is előzetesben van.

Nem tud szabadulni férjétől az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20121026-keresztes-ildiko-magyar-enekesno-az-xfaktor-mentora-nem-tud-szabadulni.htmlAlig tud már mozogni a Nemzet Színésze- Soha többé nem áll színpadrahttp://www.life.hu/legykepben/20121026-avar-istvan-magyar-szinesz-alig-tud-mar-mozogni.htmlMindenét feleségére íratta Schobert Norbihttp://www.life.hu/legykepben/20121025-schobert-norbi-magyar-fitnesz-guru-mindent-rubint-rekara-a-felesegere.htmlPlasztikáztatott Tóth Gabi - Nagyobb melleket kapotthttp://www.life.hu/legykepben/20121025-toth-gabi-enekesno-titokban-plasztikaztatta-a-melleit.htmlMégsem vált el férjétől a The Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121025-berkes-gabi-a-the-voice-versenyzoje-nem-valt-el-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.