Kórházba került a magyar színésznő

zuhanás Kapócs Zsóka baleset kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Próba közben rosszul lépett, és a mélybe zuhant Kapócs Zsóka, aki az esés következtében kórházba került. Bár azonnal mentőt hívtak hozzá, a színésznő még befejezte a próbát és csak utána bízta magát az orvosokra - tudta meg a Life.hu.

Egyetlen rossz lépés miatt a mélybe zuhant és kificamította a bokáját Kapócs Zsóka, akinek sérülése olyan súlyos volt, hogy azonnal mentőt hívtak hozzá - tudta meg a Life.hu Kapócs Zsóka bejegyzéséből, amelyet a legnagyobb közösségi oldalon tett közzé fényképekkel együtt. Bár a színésznőnek rendkívüli fájdalmai voltak, mégis befejezte a próbát és csak utána volt hajlandó kórházba menni. "Félholtan is eléneklem ezt a dalt" - fakadt ki a fájdalmakkal küszködő Zsóka, akinek nem ez volt az első balesete.

Forrás: Kapócs Zsóka
Forrás: Kapócs Zsóka

"Egy magas szípadra kell felfutnom egy lépcsősoron, ott elmondom a szövegemet, majd visszafutok a lépcsőn, és lent folytatom. Na ezt olyan ügyesen sikerült megoldanom, hogy a visszafutásnál már az első lépcsőfoknál kiment a bokám, és elestem, rá a térdkalácsomra. Nem mondom, hogy nem fájt, de nem akartam pánikot kelteni, így még gyorsan lejártam a tangómat, majd már nem bírtam lábra állni. Hívtak egy mentőt, két kedves mentősfiúval elmentem a baleseti sebészetre, ahol megröntgeneztek, és nem tört el, csak nagyon megzúzódott és keletkezett egy nagy vérömleny. Most itthon fekszem, jegelem, krémezem, és szeretném, ha szombaton este (ha összeszorított foggal is), de azt a 3 percet el tudnám táncolni" - írta a közösségi oldalon Zsóka.

A nemrégiben az Operettszínházhoz szerződött színésznő, aki az Abigél című musicalben Horn Micit alakítja, épp a karmesterverseny gálaműsorra készült, amikor megtörtént a baleset. A színház vezetése bízik abban, hogy Kapócs Zsókának nem súlyosak a sérülései és a történtek ellenére is színpadra léphet a jeles eseményen.

Nem tud szabadulni férjétől az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20121026-keresztes-ildiko-magyar-enekesno-az-xfaktor-mentora-nem-tud-szabadulni.htmlAlig tud már mozogni a Nemzet Színésze- Soha többé nem áll színpadrahttp://www.life.hu/legykepben/20121026-avar-istvan-magyar-szinesz-alig-tud-mar-mozogni.htmlMindenét feleségére íratta Schobert Norbihttp://www.life.hu/legykepben/20121025-schobert-norbi-magyar-fitnesz-guru-mindent-rubint-rekara-a-felesegere.htmlPlasztikáztatott Tóth Gabi - Nagyobb melleket kapotthttp://www.life.hu/legykepben/20121025-toth-gabi-enekesno-titokban-plasztikaztatta-a-melleit.htmlMégsem vált el férjétől a The Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121025-berkes-gabi-a-the-voice-versenyzoje-nem-valt-el-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.