implantátum szerelmes Szecsődi Karcsi transzszexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Férfiba szerelmes Szecsődi Kari, aki ugyan nem mutatja meg kedvesét, de annyit elárult, hogy nagyon boldog. A Megasztár transzszexuális versenyzője, aki már testét is elkezdte plasztikai bevatkozásokkal átszabatni, egyszer szeretne igazi nőként élni.

Szerelmes Szecsődi Kari, a Megasztár 4 egykori transzszexuális versenyzője, aki plasztikai sebészek segítségével kezdett el nővá válni és csak a Life.hu-nak mutatta meg, amikor első lépésként 500 köbcentis melleket kapott. Az énekes ugyan nem fedi fel párja kilétét, de azt a Borsnak elárulta, hogy néhány hónapja ismerte meg a fiút, aki mellett most nagyon boldog.

Fotó: Life.hu
Fotó: Life.hu

"Egy közös ismerős révén találkoztunk, először barátok voltunk, majd elég hamar szerelem lett a dologból" - meséli az énekes. "A kilétét nem fedem fel, ameddig csak tudjuk, titokban tartjuk a kapcsolatunkat, közös képeket ne is keressen senki a közösségi oldalakon. Boldogok vagyunk, csak ennyit mondhatok" - árulta el Kari.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.