Nem Ördög Nóra szaltózott a színpadon

X-Faktor szaltó döntő Ördög Nóra tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra, az RTL Klub sztárja és a Life.hu sztárszerzője egészen meglepő módon jelentkezett be az X-Faktor 3. élő adásába. Az biztos, hogy mindenkinek tátva maradt a szája. A döntő után egy nappal kiderült, a műsorvezető helyett egy dublőrt használtak.

Forrás: RTLKLUB / Bársony Bence
Forrás: RTLKLUB / Bársony Bence

A csinos műsorvezetőről köztudott, hogy évekig szenvedélyesen versenytáncolt. Ez a táncos múlt tette lehetővé Ördög Nóra fantasztikus belépőjét az X-Faktor 3. élő, James Bond-tematikájú döntőjében - gondolhatták sokan. Az RTL Klub sztárja és a Life.hu sztárszerzője fekete miniruhában táncolta végig a színpadot, a mozdulatsort pedig egy szaltóval koronázta meg. Az biztos, hogy mindenkinek tátva maradt a szája! Sokaknak gyanússá is vált a dolog.

Egy nappal a döntő után az RTL Klub főszerkesztője maga is reagált az interneten keringő pletykára, mely szerint nem is Ördög Nóra vitte véghez a produkciót. "Nem Nóri mutatta be a mutatványokat, hanem egy tornászlány, de ezt a Fókusszal le is forgattuk. Nem gondoltuk volna, hogy valaki komolyan veszi, hogy egy műsorvezetőnek ilyen gyakorlatokat kell végrehajtania, mi csak poénnak, gegnek használtuk ezt a részt" - magyarázta Schiwert-Takács László a Blikknek.

Ördög Nóra: "Énidő"http://www.life.hu/sztarszerzok/20121024-onismeret-enkep-ordog-nora-enido.htmlÖrdög Nóra: "Ne feszülj rá!"http://www.life.hu/sztarszerzok/20121017-ordog-nori-ne-feszulj-ra.htmlÖrdög Nóra: "Ki vagyok valójában?"http://www.life.hu/sztarszerzok/20121010-sztar-musorvezeto-ordog-nori-ki-vagyok-valojaban.htmlExkluzív! Új sztárszerzőnk, Ördög Nóra a Life.hu-nhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20121010-exkluziv-uj-sztarszerzonk-ordog-nora-a-lifehun.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.