műsorvezető regény Liptai Claudia regényíró sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Till Attila nem szokott lányos, romantikus, vicces könyveket olvasni, Liptai Claudia kalandlektűr műfajba tartozó első regényét viszont simán el tudta olvasni. A Life.hu riportere felkért egy férfi tesztalanyt, hogy olvasson bele a könyvbe, így vizsgálva meg, milyen hatással van a férfiakra az "álomnő".
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=v1jFF0yQobde7mQO

Liptai Claudia: "Még hiszek a mesékben"http://www.life.hu/legykepben/20121021-liptai-claudia-regenyt-ir-afrikaban-jatszodik-sajat-gondolatai-keverednek-a.htmlKulisszatitkok: Így készült el Liptai Claudia első regényehttp://www.life.hu/legykepben/20121021-liptai-claudia-regenye-alomno-a-szineszno-csunyan-ir.htmlLiptai Claudia eddig eltitkolt sikertelen szerelmi életéről mesélthttp://www.life.hu/legykepben/20121003-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-eddig-eltitkolt-sikertelen-szerelmi-eleterol.htmlLiptai Claudia személyesen vette át a rokkantkártyás iratokathttp://www.life.hu/legykepben/20120927-liptai-claudia-szemelyesen-vette-at-a-rokkantkartyas-ugy-iratait.htmlBlilincsben Liptai? - Elfogatóparancsot adhatnak ki ellenehttp://www.life.hu/legykepben/20120926-liptai-claudia-szinesznot-musorvezetot-kozirathamisitas-vadjaval-bilincsben-vihetik-a-birosagra.htmlMellbimbóban érkezett Liptai Claudia - Nem bízott semmit a képzeletre!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120913-liptai-claudia-musorvezeto-mellbimbot-villantott-a-tv2-sajtotajekoztatojan.htmlCserfes "szomszédlányból" igazi díva lett - Akkor és most Liptai Claudiahttp://www.life.hu/life/galeria/20120712-fotokon-akkor-es-most-liptai-claudia.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.