Gyógyíthatatlan rákban szenved a népszerű énekesnő

halál Bernie Nolan gyógyíthatatlan beteg rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyszer már legyőzte a mellrákot Bernie Nolan énekesnő, ám a betegség úgy tűnik, erősebb volt. Az 52 éves sztár betegsége visszatért és ezúttal lesújtó a diagnózis: a rákja gyógyíthatatlan.

Két évvel ezelőtt állt a nyilvánosság elé Bernie Nolan énekesnő, aki elárulta: mellrákot diagnosztizáltak nála. Az énekesnő bizakodóan tekintett a betegségére: úgy érezte, hogy életerejével legyőzheti a rákot. A Nolan zenekar énekesnője most hétvégén azonban elárulta: betegsége kiújult és ezúttal gyógyíthatatlan. "Folyamatosan gyógyszereznek, de az orvosaim közölték, hogy meggyógyulni már nincs esélyem. Ugyanakkor mások akár 12 évet is éltek ezzel a betegséggel, így én is abban reménykedem, hogy még kapok néhány boldog évet a sorstól" - árulta el szörnyű titkát Bernie.

Northfoto
Northfoto

Az énekesnő először 2010-ben talált egy gyanús csomót a mellében és azonnal szakemberhez fordult. A biopszia kimutatta, hogy rosszindulatú daganata van, ezért eltávolították a mellét. Akkor úgy tűnt, teljes mértékben sikerült eltávolítani a daganatot, csakhogy a Chicago című musical turnéja közben ismét gyanús göböt tapintott ki azon az oldalon, ahonnan a mellét leoperálták. Azonnal mintát vettek, majd az énekesnő félelmek közt várta az eredményeket.

"Amikor a nővér hívott, már tudtam, hogy nagy a baj. Kiderült, hogy visszatért a daganat, áttéteket képzett és gyógyíthatatlan" - mondta Bernie, aki 13 éves kislánya, Erin miatt igyekszik tartani magát. "Nem adom át magam a félelemnek, és nem fogok elbújni a világ elől, hogy ott várjam a halált. Kihasználom a még rám váró éveket."

Rockzenésszel izzad a Megasztár győztesehttp://www.life.hu/legykepben/20121026-ruzsa-magdi-kiss-endikowalsky-zeneszek-hotjogan-izzadnak.html4 millió forint hűségdíjat kapott az RTL Klubtól Stohl Andráshttp://www.life.hu/legykepben/20121029-stohl-andras-az-rtl-klub-sztarja-4-millio-forintot-kapott.htmlApa lesz a népszerű magyar énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20121029-ll-junior-magyar-zenesz-apa-lesz.htmlLeszakadt az Aréna pláza mennyezetehttp://www.life.hu/legykepben/20121028-leszakadt-az-arena-plaza-mennyezete-1.htmlHalott barátja mellett falatozott a hegymászóhttp://www.life.hu/legykepben/20121026-eross-zsolt-hoparduc-magyar-hegymaszo-halott-tarsa-mellett-falatozott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.