A VV-szereplő köpése miatt újra nyomoz a rendőrség

rendőrség köpés Való Világ nyomozás VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb kihallgatásra került sor VV Cristofel ügyében a VIII. kerületi rendőrkapitányságon, mégpedig Cristofel köpése miatt. Október elején VV Veronikát, most pedig a verekedős VV-szereplőt hallgatta meg a rendőrség, amely újraindította a nyomozást az ügyben. 

Life.hu
Life.hu

Miután a vádemelésről nem lehetett dönteni, újabb nyomozást rendeltek el. Mint ismeretes, áprilisban a kubai macsó úgy megverte szerelmét, hogy a lány kórházban kötött ki, ezenkívül le is köpte őt, és ezzel becsületsértést követett el. Veronika a kórház elhagyása után azonnal a rendőrségre sietett, ahol feljelentést tett Cristofel ellen személyi szabadság megsértése, könnyű testi sértés, zaklatás és tettleges becsületsértés ügyében, amelyet az ügyészség elfogadott. A jogi képviselők szerint mindkét fél nyitott volt arra, hogy közvetítői eljárás segítségével megtörténjen a bocsánatkérés, ám erre valahogy mégsem került sor.

Life.hu
Life.hu


"Becsületsértés tekintetében tartottak kiegészítő kihallgatást. Ennek a teljes tisztázása volt a cél, igaz, ügyfelem már tett ebben teljes körű beismerő vallomást. Mégegyszer elemzik a történteket, hányszor és hogyan történt meg a leköpés. Ugyanakkor újabb tanú meghallgatására is sor fog kerülni, ugyanis neki az egész ügyre pontos rálátása van. A rendőrség úgy látta, hogy fontos lenne őt is meghallgatni, így tovább folytatódik a nyomozás" - adott tájékoztatást dr. Berényi András, VV Cristofel jogi képviselője.

Új barátnője van az ismert magyar műsorvezetőnekhttp://www.life.hu/legykepben/20121029-muller-attila-musorvezetonek-uj-baratnoje-van-rajnai-reka-fitnesz.htmlLebukott! Kiderült, kivel randizik Katalin hercegnő húgahttp://www.life.hu/legykepben/20121029-pippa-middleton-katalin-hercegno-huga-lebuklott-randizott.htmlGyógyíthatatlan rákban szenved a népszerű énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121029-bernie-nolan-enekesno-rakos-gyogyithatatlan-betegsegben-szenved.html1 év 8 hónap börtönt kapott Győzike!http://www.life.hu/legykepben/20121029-eliteltek-gyoziket-es-feleseget-bea-asszonyt-adocsalas-es-okirat-hamisitas.htmlRockzenésszel izzad a Megasztár győztesehttp://www.life.hu/legykepben/20121026-ruzsa-magdi-kiss-endikowalsky-zeneszek-hotjogan-izzadnak.htmlMegfenyegették az X-Faktor sztárjaithttp://www.life.hu/legykepben/20121029-emblem-zenekart-az-xfaktor-versenyzoit-megfenyegettek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.