Megütött egy hajléktalant Gene Hackman

pofon hajléktalan színész verekedés Gene Hackman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megütött egy hajléktalant Gene Hackman, aki feldühödött, amikor a férfi fenyegetni és sértegetni kezdte a feleségét. Annak ellenére, hogy a hajléktalan kihívta a rendőrséget, a színészt mégsem tartóztatták le, mert a rendőrök úgy vélték, hogy önvédelemből pofozta fel az erőszakoskodó férfit.

Verekedésbe keveredett csütörtökön Új-Mexikóban Gene Hackman. A színész a feleségével épp kilépett egy Santa Fe-i étterem ajtaján, amikor egy hajléktalan férfi eléjük ugrott és sértegetni kezdte Hackman feleségét. A Bruce Becker nevű hajléktalan azonban rosszul járt, a színész ugyanis azonnal igazságot szolgáltatott: egyszerűen arcon csapta a férfit.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Láttam az egészet. A hajléktalan az első pillanattól támadó stílusban lépett fel és nagyon ronda szavakkal illette a színész feleségét. Gene Hackman ezért ütötte meg őt" - idézte fel a történteket egy szemtanú.

Az esetet követően a hajléktalan maga hívta ki a rendőröket, akik önvédelemnek minősítették Gene Hackman akcióját, ezért nem is vitték be a népszerű színészt, aki került már kellemetlen helyzetbe idén, amikor januárban elgázolta őt egy teherautó.

Beperelték Russell Brandet - gyalogost gázolt a színészhttp://www.life.hu/legykepben/20121030-russell-brand-amerikai-szinesz-elutott-egy-gyalogost.htmlA bíróságon látta viszont egykori élettársát Liptai Claudiahttp://www.life.hu/legykepben/20121031-liptai-claudia-a-tv-musorvezetoje-a-birosagon-talalkozott-ujra-volt.htmlVégleg vége! Már a lányuk is tudja, hogy válik a sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20121031-szinetar-dora-magyar-szineszno-es-bereczki-zoltan-magyar-enekes-valasa.htmlCsaládra, gyerekekre vágyik a The Voice mesterehttp://www.life.hu/legykepben/20121031-molnar-ferenc-caramel-a-the-voice-mestere-felesegre-csaladra-gyerekekre.htmlGyőzike kiborult: "Nem elég, hogy elítéltek, még zaklatnak is"http://www.life.hu/legykepben/20121030-gaspar-gyozo-gyozike-kiborult-a-felfuggesztett-bortonbuntetes-miatt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.