Életunt lett a Heti hetes sztárja - Mellőzik a híres színészt

szerep filmezés színész vágy Kern András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincsenek már nagy vágyai a Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművésznek, Kern Andrásnak, aki a Heti hetes állandó szereplője. Barátja, Verebes István a legnagyobb közösségi oldalon úgy fogalmazott: több hiteles művész között érdektelen az ő múltja, az ő jelene és az ő jövője is.  

A Heti hetesben oly vidám, 64 éves Kern András a Magyar Rádiónak adott riportjában egy sötétebb oldalát mutatta meg a megszokott, jókedvű és poénkodó énjéhez képes. Kiderült, hogy életunt lett, már nincsenek vágyai.

Forrás: MTI/Kovács Attila
Forrás: MTI/Kovács Attila

"Biztos azt kellene válaszolnom, hogy én arra vágyom, hogy sok főszerepet játsszak, sok dalt énekelhessek és szórakoztathassam az én édes közönségemet. De én ezt nem szeretem mondani, mert hazugságnak tartom. Csak ülök itt szkeptikusan, aztán ha lesz valami feladat azt megcsinálom, vagy ha eszembe jut valami, akkor azt összeharcolom. Ha nem tudom, akkor pedig nem harcolom össze és sírdogálok egy kicsit" - mondta a riportban.

"Lemezt már nem csinálok, mert nem veszi meg senki. A szinkronba nem nagyon hívnak, mert azt mondják, hogy biztos sokat kérek. Filmezés Magyarországon nincs, a televíziójátékok megszűntek. Olyan sok vágyam nem is lehet. Mi a frász vágyam legyen nekem?"


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.