Milliókért sem adta hangját a magyar énekesnő

Felly K. playback hang Csinibaba arc énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kilencvenes évek közepén, az akkor még Magyarországon élő énekesnőt, Felly-t is megkeresték, hogy adja a hangját egy új, befuttatásra váró, éneklő archoz. A korszak sikerfilmje, a Csinibaba főcímdalát éneklő Felly K. ellenállt a zsíros ajánlatnak.

Egy divatos, dance zenét játszó, az ismert producer által gombamód szaporodó formációtól keresték meg Fellyt, hogy adja a hangját valamelyik induló cicababának. Abban az időszakban vadászták a jó hangokat a szép arccal, kitűnő mozgással és jó alakkal rendelkező lányokból álló formációkhoz, így jutottak el Fellyhez.

Forrás: Felly K.
Forrás: Felly K.

"Úgy kerestek meg, hogy el kellene énekelni pár dalt, és csak később derült ki, hogy az arcomra ehhez nem lett volna szükség, csak a hangomra. Nem vállaltam el, akkortájt indult el az énekesi pályafutásom, biztos voltam benne, hogy egy nap az arcomat is megmutathatom. Nem akartam más bőrébe belebújni. Nekem a zene egy személyes dolog, szubjektív ügy. A saját világod, saját életed, belső titkaid, amit a zenén keresztül közvetítesz. Ezenkívül azt gondoltam, hogy ez egyszerűen csalás. Az pedig saját magát csapja be, aki kapja a hangot, és kiteszi az arcát, helyette pedig más énekel. Zsírosan megfizették volna, de nem kértem belőle. Úgy gondolom, hogy jól tettem, mert mostanában folyamatosan érkeznek a felkérések, hogy DJ-knek énekeljek fel dalokat. Igaz, itt is a háttérben vagyok, de legalább az én nevemmel, és ha szükséges, az arcommal szerepelek" - árulta el az énekesnő.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.