Vége a színészetnek? Szakmát vált Brad Pitt

Brad Pitt tervező váltás színészet szakma bútor lakberendezés karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bútortervezőnek áll Brad Pitt, aki úgy döntött, hogy saját bútorkollekcióval lép a piacra. Már együtt is dolgozik egy bútorkészítővel, aki segíti őt a tervei megvalósításában.

Úgy tűnik, nem elégszik meg a színészettel a rendkívül sokarcú, sokrétű Brad Pitt, aki nemrégiben felcsapott bútortervezőnek. A népszerű filmcsillag összeállt Frank Pollaro bútorkészítővel és együtt alkotják meg Brad első bútorkollekcióját, amelyben asztalok, székek, sőt egy kétszemélyes fürdőkád is lesz majd. "Már a kilencvenes évek óta foglalkoztat a bútortervezés, de most éreztem úgy, hogy eljött az idő, amikor meg is valósíthatom az álmaimat" - árulta el a színész, akinek első bútorkollekcióját november 13-án mutatják be New Yorkban.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nem ez az első alkalom, hogy bútorkészítésbe fog az énekes, hiszen a Katrina hurrikán pusztítása idején egy alapítvánnyal együttműködve már részt vett abban az akcióban, amikor sztárok terveztek otthonokat elérhető áron New Orleans hontalanná vált lakóinak. Ez azonban az első eset, hogy nem karitatív célból, hanem álmai megvalósításának érdekében állt a tervező pult mögé a világsztár.

Stohl András visszatér! Újraindul a ValóVilághttp://www.life.hu/legykepben/20121106-stohl-andras-az-rtl-klub-musorvezetoje-visszater-a-valo-vilaggal.htmlVége a szerelemnek! Szakított Bálint Toncsihttp://www.life.hu/legykepben/20121106-balint-antonia-magyar-szepsekiralyno-musorezeto-tereh-istvan-az-elso-emelet.htmlIsteni jelnek tekinti a rapper kisfia érkezéséthttp://www.life.hu/legykepben/20121101-lljunior-rapper-apuka-lesz-kisfia-januarban-szuletik.htmlMilliókért sem adta hangját a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121101-felly-k-enekesno-a-csinibaba-cimu-film-focimdalat-enekelte-nem.htmlA színész kiakadt a gyengébbek bántalmazásánhttp://www.life.hu/legykepben/20121101-stohl-andras-szinesz-bortonben-szerette-volna-megvedeni-a-gyengeket.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.