Megtörte a sok sikertelen próbálkozás a Voice versenyzőjét

Caramel sikertelenség törés Burai Krisztián Molnár Ferenc Caramel remény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas lendületet adott Burai Krisztiánnak, hogy továbbjutott a Voice-ban, ugyanis a saját számával induló zeneszerző-énekes fiút már rengeteg kudarc érte pályafutása során. A legnagyobb törés a karrierje során az volt, amikor kiesett a Megasztár 5 párbajadásából - tudta meg a Life.hu.

Annak ellenére, hogy saját stúdiót üzemeltet és számos magyar sztárral dolgozott együtt, mégsem nagyon hisz magában Burai Krisztián. "Énekesként sokszor próbáltam érvényesülni, de rengeteg kudarc ért és emiatt elvesztettem az önbizalmam, megtört az önbecsülésem. Emiatt is 'bújtam el' a producer szerep mögé" - árulta el a Life.hu-nak a Voice versenyzője, akinek hatalmas lendületet adott, hogy múlt pénteken saját számával és előadásával is belopta magát a Mesterek és a nézők szívébe. "Hatalmas erőt és energiát ad, hogy a Mesterek a dalomat és az előadásomat is szerették, holott annyira izgultam, hogy önmagamhoz képest csak 50%-os teljesítményt nyújtottam."

Fotó: TV2
Fotó: TV2

A Caramel csapatát erősítő Krisztián a siker ellenére sem mer előre tervezni. "Nem élem magam bele abba, hogy továbbjutok, mert a Megasztár 5 esetében elkövettem ezt a hibát, és amikor a párbajadásból kiestem a csapatommal, nagyon összetörtem. Most csak arra koncentrálok, hogy a lehető legtöbbet kihozzam magamból, és élvezem azt a sok szeretetet, gratulációt, amit az adás óta kapok. És reménykedem abban, hogy egyszer majd az anyagi stabilitásomat is az énekléssel tudom megteremteni.

A civilben HR-diplomával rendelkező énekes keményen dolgozik, hiszen saját stúdiójában rengeteg sztár számát írja és rögzíti. Dolgozott együtt többek közt a Király testvérekkel, Csonka Andreasszal, Lakatos Yvette-tel. Sőt Kállay-Saunders Andrással együtt írták az énekes eurovíziós versenydalát, az I Love You-t is. Krisztián azonban most alig várja, hogy a Voice következő megmérettetésén énekesként újra teljesíthessen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.