Irigy Hónaljmirigy átverés utazás énekes Sipos Peti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Irigy Hónaljmirigy frontembere, Sipos Peti feleségével és gyermekeivel a hosszú hétvégére Lengyelországba utazott. A család az interneten bukkant egy visszautasíthatatlan ajánlatra, amely később átverésnek bizonyult - tudta meg a Life.hu.

Forrás: Sipos Peti
Forrás: Sipos Peti

"Az interneten naponta bombázzák az embert mindenféle akciós ajánlatokkal, én is rányomtam az egyik jónak ígérkező hirdetésre. Amikor a szállodához értünk, megértettem, miért volt ilyen olcsó. Már kívülről is borzalmasan nézett ki a 'hotel', de a szobákban aztán leesett az állunk. Gyakorlatilag egy '70-es évekbeli munkásszállóban éreztük magunkat, ahol szabadságon van a takarítónő, ezért inkább bemenekültünk Krakkó belvárosába, ami rögtön jobb kedvre derítette a családot. A csodálatos történelmi főtér és a környező utcák, a jó idő, a finom lengyel sör és a rengeteg turista mind magáért beszélt" - mesélte Peti.

Forrás: Sipos Peti
Forrás: Sipos Peti

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.