Kiderült a titok: ez ad erőt Zámbó Krisztiánnak

X-Faktor szerelem Zámbó Krisztián biztatás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre feszültebb a hangulat az X-Faktor élő show-jában, ezért a versenyzőknek szükségük van családjuk és párjuk biztatására. A Life.hu megtudta, Zámbó Krisztiánnak ki ad erőt.

Krisztiánnak szüksége van családja és barátnője biztatására, hiszen elmondása szerint neki kell a legtöbbet tanulnia és fejlődnie. Bár hétről hétre sokat készül, az élő show-ban az izgalom és a rá nehezedő nyomás miatt nem tudja kihozni magából a maximumot. Azonban akik mellette állnak, tudják, hogy benne van az X-Faktor és mindenben támogatják.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


"A kedvesemmel másfél éve vagyunk együtt. Ő nagyon büszke rám és velem együtt éli meg a műsorban elért sikereket vagy kudarcokat. Egyáltalán nem azzal foglalkozik, hogy engem mennyire vesz körül a csillogás, hanem mindenben erősít és velem együtt sír vagy nevet. Jó látni Zsuzsi őszinte érzelmeit és ez sokszor ad erőt nekem" - mesélte a Life.hu-nak Krisztián.

Stohl András visszatér! Újraindul a ValóVilághttp://www.life.hu/legykepben/20121106-stohl-andras-az-rtl-klub-musorvezetoje-visszater-a-valo-vilaggal.htmlVége a szerelemnek! Szakított Bálint Toncsihttp://www.life.hu/legykepben/20121106-balint-antonia-magyar-szepsekiralyno-musorezeto-tereh-istvan-az-elso-emelet.htmlBrutális kegyetlenséggel megkínozták halála előtt gyilkosai az ártatlan Bencéthttp://www.life.hu/legykepben/20121106-szita-bence-11-eves-aldozat-testet-megkinoztak.htmlIsteni jelnek tekinti a rapper kisfia érkezéséthttp://www.life.hu/legykepben/20121101-lljunior-rapper-apuka-lesz-kisfia-januarban-szuletik.htmlMilliókért sem adta hangját a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121101-felly-k-enekesno-a-csinibaba-cimu-film-focimdalat-enekelte-nem.htmlA színész kiakadt a gyengébbek bántalmazásánhttp://www.life.hu/legykepben/20121101-stohl-andras-szinesz-bortonben-szerette-volna-megvedeni-a-gyengeket.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.