esküvő torta Gönczi Gábor könyvírás dobálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alaposan kikupálódott az esküvőszervezés területén a Fókusz műsorvezetője, Gönczi Gábor, pedig ő csak zenélni jár az esküvőkre. Remek tapasztalatait a Bazi nagy esküvőskönyv című  hiánypótló művében teszi közkinccsé, amelynek nem minden szereplő örült annyira.

A szereplők egyszerűen nem tudtak a mű születéséről, csak amikor már a nyomda felé haladt a könyv, kaptak egy kedves telefonhívást a szerzőtől, hogy mégse a boltban szembesüljenek életük egyik legszebb napja titkainak kifecsegéséről. Miután már betiltani nem tudták a könyvet, cserébe revansot vehettek az írón. Ötven orosz krémtorta várta, hogy Gönczi és társa, Csikós Balázs képében landoljon.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Bár mérgesek voltak legféltettebb titkaik kipletykálása miatt, mégis szinte kesztyűs kézzel dobálták meg a könyv szereplői Gönczit. Mindenki igyekezett úgy célozni, hogy még véletlenül se az író képébe csattanjon a habostorta, míg végül Judy felvállalta érzelmeit. Nem bízott semmit a véletlenre, a torta repülési íve közben fellépő ilyen-olyan erőkre. Odasétált a szerzőhöz, és pár centiméterről, pontosan az arcába nyomta az édességet. Gönczi valójában örült a pontos műveletnek, ugyanis az első torta arcán kívüli csattanásakor megrémült.

"Amikor meghallottam az első torta erejét a falon, és elképzeltem, hogy ez a képemben landol. Bevallom, megijedtem, nem gondoltam, hogy ilyen kemény lesz, és ötven torta várta, hogy rajtam és a társamon kenődjön szét. Csak pár perc önfeledt szórakozást szerettem volna szerezni a könyvem szereplőinek, hogy legalább legyen ennyi elégtételük, mert akaratlanul szerepelnek a művemben" - nevetett Gönczi, aki tortától csöpögve elárulta, hogy a saját esküvője sem volt zökkenőmentes.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Mindenkivel ittam egy kicsi pezsgőt, 120 emberrel, végül a sok kis kortyból másfél üveg lett. Nem rúgtam be, de este 7 óra környékén megrogytam ettől a mennyiségtől, és nagyon elfáradtam, és a nap is hétágra sütött. A másik hiba, amit elkövettem az volt, hogy rossz helyre tettük a zenekart. Kitettük egy olyan helyiségbe, ahol nem történt semmi, és arra számítottunk, hogy majd átmennek oda az emberek. Azóta hangoztatom, hogy ez egy alaphiba. A zenekart oda kell tenni, ahol a vacsora is zajlik és közvetlen szomszédságában legyen ott a bárpult, mert a buli a konyhából indul, azaz egy esküvő esetén a bárpulttól" - osztotta meg a Life.hu-val tapasztalatait a műsorvezető.

Tíz éve egy férfit szeret Leonardo DiCaprio?http://www.life.hu/legykepben/20121107-leonardo-di-caprio-amerikai-szinesz-homoszexualis.htmlBreaking! Ördög Nóra bejelentette, hogy terheshttp://www.life.hu/legykepben/20121107-ordog-nora-az-xfaktor-musorvezetoje-nanasi-pal-sztarfotos-elso-gyermekuket.htmlPárra lelt a Csillag születik felfedezettjehttp://www.life.hu/legykepben/20121106-csillag-szuletik-vasary-andre-szopren-enekes-parra-lelt.htmlBarack Obama újabb négy évet kapotthttp://www.life.hu/legykepben/20121107-ismet-barack-obama-az-amerikai-egyesult-allamok-elnoke.htmlVerekedés vetett véget Bálint Antónia kapcsolatánakhttp://www.life.hu/legykepben/20121107-balint-antonia-magyar-szepsegkiralyno-kapcsolatanak-egy-verekedes-vetett-veget.htmlZalatnay elfelejtett szoknyát venni Komár temetésérehttp://www.life.hu/legykepben/20121106-zalatnay-sarolta-komar-laszlo-temetesen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.