Gönczi Gábor Németh Kristóf válás szülő szeretet apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Kristóf két és fél éve neveli egyedülálló apaként gyermekét, Lócit, akivel nagyon szoros a kapcsolata. A színész minden szabad idejét gyermekének szenteli és úgy érzi, hogy most nincs hely az életében egy párkapcsolatnak - tudta meg a Life.hu.

Már két és fél éve annak, hogy Németh Kristóf és felesége útjai különváltak és az asszony elköltözött egykori közös otthonukból. A színész azóta ott neveli gyermeküket, az ötéves Lócit, akivel nagyon szoros a viszonya.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Nem titok, hogy Lócival együtt is alszunk és amennyi időt csak tudunk, együtt töltünk. Most ő az első az életemben és nincs is igényem arra, hogy párt keressek magamnak. Biztosan eljön majd annak is az ideje, de most Lócié a főszerep" - árulta el a Bazi nagy esküvőskönyv sajtótájékoztatóján Kristóf, akit az eseményre kivételesen elkísért a kisfia is. Lóci épp az esemény napján ünnepelte az ötödik születésnapját, és ennek örömére Gönczi Gábor fel is köszöntötte őt, majd Németh Kristóf és fia együtt töltötték az egész napot.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Meglepetés volt Lócinak, hogy ezen az eseményen felköszöntötték, de talán a legnagyobb öröm számára, hogy ma nem kellett oviba mennie, és együtt vagyunk egész nap. Délután pedig az édesanyja lesz vele, aki szintén felköszönti" - mesélte nevetve Kristóf, aki elárulta, hogy volt feleségével igyekeztek a lehető legjobb viszonyt kialakítani, hogy Lóci a legkevésbé sérüljön a válásuk miatt. "A volt feleségemmel közösen neveljük Lócit, ő is rengeteget van vele, de én élek a kicsivel. Ez itthon még szokatlan dolog, de számunkra tökéletes."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.