Egymásnak ugrottak az X-Faktor mentorai

vita X-Faktor Lass Bea mentor Keresztes Ildikó Malek Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heves érzelmek dúltak a mentorok között a szombat esti X-Faktor élő show-jában. Lass Bea kiesése felkorbácsolta a hangulatot, Keresztes Ildikónak pedig nagyon fájt mentortársai döntése - tudta meg a Life.hu.

Nehéz szívvel engedte el a műsorból mentoráltját Keresztes Ildikó. A legjobban az fáj neki, hogy mentortársa taktikázott a rá háruló döntésnél.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

"Természetesen nehéz elfogadni, hogy olyan versenyzőm esett ki, akiben nagyon bíztam. Bea a verseny legkülönlegesebb előadója volt, de abban biztos vagyok, még sokat fogunk róla hallani. Miklóssal valóban volt egy vitánk, ami azért tűnt hevesnek, mert mögöttünk nézők drukkolnak, és nyilván ebben a zajban, hogy megértessem magam, hangosabb voltam az átlagosnál. Miklós most revansot vehetett rajtam, de az fáj a legjobban, hogy ezzel nem rajtam, hanem a versenyzőmön állt bosszút, és ilyenkor az ember elgondolkodik, hiszen anno ő is megvádolt engem, hogy kiszórom a lányokat. Azt gondolom, Miklós versenyzőire Bea jelentette a legnagyobb veszélyt, és ezt biztos mérlegelte, amikor a mentorok szavazására került a sor. A néző azonban látja és érzi, hogy ki hallgat a szívére és esetleg ki taktikázik. Én a tehetségben és a különlegességben hiszek, és ezt Beában sikerült megtalálnom" - mesélte a Life.hu-nak Ildikó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.