Kárász Róbert Fekete Pákó Gönczi Gábor Tatár Csilla elmaradás nászéjszaka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elmaradt Gönczi Gáborék nászéjszakája, akik Kárász Robinak köszönhetően még Fekete Pákót is megkapták nászajándékba.

Tatár Csilla és Gönczi Gábor esküvője sok szempontból a pár számára is meglepetés volt. Kaptak ajándékba gospelkórust, jazzénekesnőt, de talán az egyik legemlékezetesebb pillanat az volt, amikor egyik ismert barátjuk felfedte meglepetésvendégét: Fekete Pákót - tudta meg a Life.hu.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Hajnali három környékén beesett Matyi és Hegedűs, valami országjáró turné két állomása közti pihenőre. Negyven percig játszották a Necsi-necsi és az Adjál kölcsön ötven pengőt holnapig kezdetű egyvelegüket, majd megjelent Fekete Pákó is, a mokkás Kárász Robi személyes meglepetéseként. Ez utóbbit nehezen bocsátjuk meg neki" - emlékszik vissza a Bazi Nagy Esküvőskönyvben saját lagzija pillanataira a Fókusz műsorvezetője, aki azt is elárulta, hogy a hosszúra nyúlt mulatságnak köszönhetően bizony a nászéjszaka is elmaradt, úgyhogy ahogy volt, mosdatlanul feküdt be édesen alvó felesége mellé.
"A nászéjszakának már úgyis mindegy - gondoltam -, és átugorva az ÁNTSZ tisztálkodási protokollját, ha szeret, így is szeressen felkiáltással lerúgva befűzött cipőmet, ahogy voltam, ruhástul befeküdtem mellé az ágyba" - árulja el a meglepő részleteket Gönczi Gábor a könyvben, amelyben emellett számos jótanácsot, tippet és trükköt is elárul szerzőtársával, Csikós Balázzsal mindazok számára, akik esküvőre készülnek.

24 órán belül megvan Ördög Nóra utódjahttp://www.life.hu/legykepben/20121109-ordog-nora-az-xfaktor-musorvezetoje-terhes-24-oran-belul-megvan.htmlNem sikerült a műtét! Elhunyt a népszerű sorozatsztárhttp://www.life.hu/legykepben/20121108-clive-dunn-amerikai-sorozatsztar-elhunyt.htmlMeghalt a népszerű énekes édesapjahttp://www.life.hu/legykepben/20121109-fekete-david-a-megasztar-versenyzoje-enekes-apja-meghalt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.