Rendőrök csípték meg Olaszországban a Megasztár énekesét

autózás barátok Megasztár autó Mujahid Zoli énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mujahid Zoltán két barátjával elutazott Toszkánába, hogy együtt töltsenek pár nyugodt napot, azonban a rendőrök útjukat állták - tudta meg a Life.hu.

Mujahid Zoliék nemcsak a legfinomabb borokat és ételeket kóstolták meg, de egy olasz oldtimer autót is kipróbáltak. Azonban álmukban sem gondolták, hogy a rögtönzött kocsikázásból rendőrségi ügy lesz.

Forrás: Mujahid Zoli
Forrás: Mujahid Zoli

"Amikor megláttuk a régi autó, azonnal odamentünk, hogy lefotózzuk magunkat vele. Később az autó tulajdonosa is odajött hozzánk, hogy ha gondoljuk, vigyük el az autót egy körre. Mivel egyikünk sem ült még soha ilyen pici autóban, úgy döntöttük, hogy kipróbáljuk. Pár utcával lejjebb, a rendőrök megállítottak minket igazoltatni, de semmilyen irat nem volt nálunk. Azt hitték, hogy loptuk az autót. Szerencsére a kicsi kocsi tulajdonosa utánunk sietett, és kimentett minket, hogy szó sincs erről, pusztán csak kipróbáltuk az öreg autót, amit ő ajánlott fel. Nagyon megijedtünk, mert a rendőrök már a letartóztatásunkon gondolkodtak" - mesélte Zoli a Life.hu-nak.

24 órán belül megvan Ördög Nóra utódjahttp://www.life.hu/legykepben/20121109-ordog-nora-az-xfaktor-musorvezetoje-terhes-24-oran-belul-megvan.htmlNem sikerült a műtét! Elhunyt a népszerű sorozatsztárhttp://www.life.hu/legykepben/20121108-clive-dunn-amerikai-sorozatsztar-elhunyt.htmlMeghalt a népszerű énekes édesapjahttp://www.life.hu/legykepben/20121109-fekete-david-a-megasztar-versenyzoje-enekes-apja-meghalt.htmlNem akar bátyja hátán felkapaszkodni Fenyő Iván húgahttp://www.life.hu/legykepben/20121108-fenyo-fruzsina-fenyo-ivan-magyar-szinesz-huga-nem-a-batyja.htmlÚjabb kulisszatitkok derültek ki Komár temetésérőlhttp://www.life.hu/legykepben/20121108-komar-laszlo-temetesere-titokban-erkezett-haza-masodik-hazassagabol-szarmazo-nagyfia.htmlEgymásnak ugrottak az X-Faktor mentoraihttp://www.life.hu/legykepben/20121108-xfaktor-keresztes-ildiko-vitatkozott-malek-miklossal-mentoraltja-lass-bea-kiesese.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.